Başakşehir’de engelsiz etkinlik

Kastamonulular Dayanışma Derneği Başakşehir Şubesi, 09 Şubat Cumartesi akşamı Kastamonu Kültür Gecesi düzenliyor.

Başakşehir’de engelsiz etkinlik
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
8 Şubat 2019 Cuma 13:29

İstanbul'da bulunan Kastamonulular Dayanışma Derneği Başakşehir Şubesi, Kastamonu gecesi düzenliyor.

İstanbul’un 32 ilçesinde şubesi olan, kuruluşu 1985’lere dayanan ve üye sayısı 60 binin üzerinde olan Kastamonulular Dayanışma Derneği Başakşehir Şubesi’nin düzenleyeceği Kastamonu  Kültür Gecesi’nin sunumu ayrıca işaret dili kullanılarak da yapılacak.

Kastamonu, Sivas’tan sonra, 550 bin hemşerisi ile İstanbul’da en çok nüfusu bulunan il oluyor. Kısa adı Kas-Der olan Kastamonulular Dayanışma Derneği’nin Başakşehir Şubesi olarak düzenlenen Kastamonu Kültür Gecesi 9 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da Başakşehir Mehmet Emin Saraç Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.                       

Mavi Karadeniz Televizyonu’ndan canlı yayınlanacak program, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayacak. Kastamonu halk oyunları ekibi gösterilerini sunacak; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu da konser verecektir.

Umre, Kudüs ve Kastamonu çekilişi

Katılım sayısının üç binin üzerinde olması beklenen etkinlikte Kastamonu’dan yerel yöneticilerin il ve ilçe belediye başkanları da katılacak.

Programda; doğasıyla, kültürüyle, tarihiyle Kastamonu tanıtılacak. Bu kapsamda etkinlikte çeşitli içeriklere yer verilecek. Program sonrasında Umre, Kudüs ve Kastamonu tatil çekilişleri olacak. Ayrıca etkinlikte eğitime destek projesi kapsamında Başakşehir’den bir okulun Kastamonu’nun 19 ilçesinden birer okulla kardeş okul protokolü imzalanacak.

Vatandaşlar, 09 Şubat’ta İstanbul Başakşehir’de düzenlenecek olan Kastamonu Kültür Gecesi’ne aşağıdaki adresten ulaşılabilecek

İstanbul, Başakşehir Mah. 1. Etap, Prof. Necmettin Erbakan Cad. Özçelik Sok. No:1

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar