Başakşehir evinde Karabükspor’u 5-0 mağlup etti

Süper Lig'in 19. haftasının kapanış maçında Medipol Başakşehir, sahasında ağırladığı Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup edip haftayı lider bitirdi.

Başakşehir evinde Karabükspor’u 5-0 mağlup etti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
29 Ocak 2018 Pazartesi 19:03

Süper Lig'in 19. haftasında Medipol Başakşehir, ekonomik sıkıntılar geçiren ve devre arası transfer döneminde birçok oyuncusunu kaybeden Kardemir Karabükspor'u Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda konuk etti. Başakşehir, ilk yarıda bulduğu 5 golle rakibini 5-0 mağlup edip, 19. haftayı da lider bitirdi.

Başakşehir'e farklı galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Stefano Napoleoni, 20. dakikada Gökhan İnler, 31 ve 38. dakikalarda Edin Visca, 43. dakikada ise Emmanuel Adebayor kaydetti.

Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir, puanını 42'ye çıkarttı ve haftayı Galatasaray'ın 1 puan önünde lider tamamladı. Ligin sonuna demir atan Karabükspor ise 9 puanla 18. sırada kaldı.

Bu sezonun en farklı galibiyetini alan Başakşehir, ligin 20. haftasında Atiker Konyaspor deplasmanına konuk olacak. Son 11 maçın 10'unu kaybeden Kardemir Karabükspor ise sahasında Alanyaspor'u ağırlayacak.

YENİ TRANSFERLER YEDEK

Ev sahibi takımın Barcelona'dan transferi Arda Turan, karşılaşmaya yedek kulübesinde başlarken 58. dakikada kaptan Emre Belözoğlu yerine oyuna dahil oldu. Bir diğer transfer Riad Bajic ise 76. dakikada Marcio Mossoro yerine oyuna girdi.

BAŞAKŞEHİR'DEN SERİ

Başakşehir, ligde sahasında oynadığı son 13 maçın 12'sini kazandı. Başakşehir, ayrıca evinde oynadığı son 32 maçın hiçbirini kaybetmedi ve bu maçların 28'ini kazandı. Abdullah Avcı'nın ekibi, sahalarındaki son yenilgiyi 12 Mart 2016 tarihinde Osmanlıspor'a karşı aldı.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR 5-0 KARDEMİR KARABÜKSPOR

Goller: Napoleoni, Gokhan İnler,Visca (2) Adebayor

STAT: 3. İstanbul Başakşehir
HAKEM: Barış Şimşek 

SAAT: 20.00
YAYIN: beIN SPORTS 1

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Caiçara, Mahmut, Epureanu, Clichy, Gökhan, Emre, Vişça, Mossoro, Napoleoni, Adebayor
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

KARDEMİR KARABÜKSPOR: Çağlar, Kravchenko, Ferhat, Ishak, Hakan, Hamidou, Murat Akın, Osman, Leandrinho, Bliznichenko, Ergin Keleş
TEKNİK DİREKTÖR: Levent AÇıkgöz

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar