Barış Alper Yılmaz artık Galatasaraylı

Galatasaray, genç futbolcu Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna dahil etti. Transferin ardından 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda da 3 kez forma giyen Alper, hayallerini gerçekleştireceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Barış Alper Yılmaz artık Galatasaraylı
Son Güncelleme: 11 Temmuz 2021 Pazar 12:03
11 Temmuz 2021 Pazar 12:03

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna kattı.

Kulüp'ten yapılan açıklamada, TFF 1. Lig ekibi Ankara Keçiörengücü'nden transfer edilen 21 yaşındaki hücum oyuncusuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

GEÇEN SEZON 8 GOL ATTI

Açıklamada, futbola 2011'de doğduğu şehir Rize'de başlayan Barış Alper Yılmaz'ın 2017-2018 sezonunda Ankara Demirspor'da profesyonel kariyerine başladığı aktarıldı.

Başkent ekibinde 3 sezonda 43 resmi maça çıkan genç oyuncunun, 2020-2021'de ise Ankara Keçiörengücü'ne transfer olduğu ifade edildi. Yılmaz'ın geride kalan sezon TFF 1. Lig'de çıktığı 34 müsabakada 8 gole imza attığı kaydedildi.

"BU CAMİANIN FARKINDAYIM"

Transferin ardından GS TV'ye konuşan Yılmaz, hayalini gerçekleştireceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Yılmaz, şunları kaydetti: "Burada olmamı sağlayan başta Sayın Fatih Terim hocam, başkanımız Burak Elmas, kulüp yöneticilerimiz ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Galatasaray her futbolcunun hayalidir.

Ben de bu hayalimi gerçekleştireceğim için çok mutluyum. Taraftarlarımızın önünde şanlı formayı giyeceğim için sabırsızlanıyorum. Gerçekten çok büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. İnşallah benim için hayırlısı olur."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar