Bakan Kurum: 85 milyon büyük Türkiye için hayırlı uğurlu olsun diyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için İstanbul TEB Ataşehir Ortaokulu’nda oyunu kullandı.

Bakan Kurum: 85 milyon büyük Türkiye için hayırlı uğurlu olsun diyoruz
Son Güncelleme: 14 Mayıs 2023 Pazar 15:07
14 Mayıs 2023 Pazar 14:48

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Türkiye'de 85 milyon kardeşlerimiz, vatandaşlarımız, demokrasi heyecanı içerisinde iradesini sandığa yansıtacaklar, 85 milyon büyük Türkiye için hayırlı uğurlu olsun diyoruz.” dedi.

Bakan Murat Kurum, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde oyunu eşi Şengül Kurum ve kızı Hatice Zehra Kurum ile birlikte TEB Ataşehir Ortaokulu’nda kullandı. Oy kullanmak için okulda bulunan vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Bakan Kurum, “2040” numaralı sandığın bulunduğu sınıfta girerek, sandık görevlileriyle selamlaştı. Yapılan kontroller sonrası oy pusulası ve zarfını alan Bakan Kurum, kabine giderek oyunu kullandı. Bakan Kurum’un oy zarfını kızı Hatice Zehra Kurum sandığa attı. 

“Cennetin ayakları altına serildiği annelerimizin, başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum”

Bakan Kurum, 14 Mayıs seçimlerinin hayırlı olmasını dileyerek, “Bugün yine tüm Türkiye'de 85 milyon kardeşlerimiz, vatandaşlarımız, demokrasi heyecanı içerisinde iradesini sandığa yansıtacaklar. Öncelikle ülkemiz için, milletimiz için, 85 milyon büyük Türkiye için hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Aynı zamanda bugün Anneler Günü. Eşimin, annemin Anneler Günü'nü tebrik ediyorum. Yine cennetin ayakları altına serildiği annelerimizin, başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum.” dedi.

“Ben oyunu kullanan her bir vatandaşımıza şükranlarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum, burada iradesini sandığa yansıtması ülkemiz adına, geleceğimiz adına çok önemlidir”

Bakan Kurum, büyük bir demokrasi heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Büyük bir demokrasi heyecanı yaşıyoruz, coşkusu yaşıyoruz. Ben oyunu kullanan her bir vatandaşımıza şükranlarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum. Burada iradesini sandığa yansıtması ülkemiz adına, geleceğimiz adına çok önemlidir. 21 yıldır milletimiz için Sayın Cumhurbaşkanımız gece gündüz mücadele ettiler. 21 yılda 100 yılda yapılacak işleri yaptık. Şimdi de işte bugün 14 Mayıs, 14 Mayıs'ta Sayın Cumhurbaşkanımız milletimize emanettir.” şeklinde konuştu.

“Türkiye Yüzyılı’nda hepimizin, herkesin mutlu olduğu,  gençlerimizin hak sahibi olduğu, kadınlarımızın her türlü haklara eriştiği Türkiye Yüzyılı’nı milletimizle birlikte inşa edeceğiz”

Sandık başında görevli vatandaşlara teşekkür eden Bakan Kurum, “Büyük ve güçlü Türkiye inşasını gerçekleştireceğimiz, Türkiye Yüzyılı’nda hepimizin, herkesin mutlu olduğu,  gençlerimizin hak sahibi olduğu, kadınlarımızın her türlü haklara eriştiği Türkiye Yüzyılı’nı milletimizle birlikte inşa edeceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye yolunda dünyanın en güçlü ekonomileri arasında yer almak için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz ve gençlerimize, evlatlarımıza çok daha güzel bir gelecek bırakma anlayışıyla, umuduyla bundan önce nasıl çalıştıysak, aynı anlayışla çalışacağız, koşturacağız. Ben başta burada sandık başlarında görev yapan arkadaşlarımıza, dava arkadaşlarımıza, burada görevli kardeşlerimize çok çok teşekkür ediyorum,  Allah kolaylık versin diyorum. Tekrar seçimlerimiz ülkemiz için, milletimiz için, herkes için hayırlı uğurlu olsun diyorum.”  ifadelerine yer verdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar