için kaldı

Bakan Kurum, 5 bin konutun temellerinin atılacağı 17 ili açıkladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Sosyal konut projesiyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum 25 Ekim'de 17 ilde 5 bin konutun temel atmalarının başlayacağını söyledi. “İlk Evim” projesiyle ilgilin yeni görsellerde, ilk kez kamuoyuyla paylaşıldı.

Bakan Kurum, 5 bin konutun temellerinin atılacağı 17 ili açıkladı - Sayfa 1

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesine ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce açıkladığı 5 bin konutun temelinin atılacağı 17 il ile ilgili bilgi verdi.

1 20
 
Bakan Kurum, 5 bin konutun temellerinin atılacağı 17 ili açıkladı - Sayfa 2

Bakan Kurum, 25 Ekim tarihinde 5 bin konutun temelinin atılacağını açıkladı. 5 bin konutun temelinin Ankara, Afyon, Amasya, Aydın, Bolu, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Kahramanmaraş, Kırşehir, Konya, Manisa, Muğla, Tunceli, Uşak, Yozgat ve Zonguldak olmak üzere 17 ilde atılacağını bildiren Bakan Kurum, şu ifadeleri kullandı:

2 20
 
Bakan Kurum, 5 bin konutun temellerinin atılacağı 17 ili açıkladı - Sayfa 3

“Aylardır bu projeye hazırlık içerisindeyiz. 31 Ekim’e kadar başvuru süresi var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrifleriyle 5 bin konutun temelini büyük bir coşkuyla atacağız.”

3 20
 
Bakan Kurum, 5 bin konutun temellerinin atılacağı 17 ili açıkladı - Sayfa 4

Bakanlık tarafından “İlk Evim” projesiyle ilgili yeni görseller de, ilk kez kamuoyuyla paylaşıldı.      

4 20