için kaldı

Bakan Kurum: 10 bin 165 bina Yarısı Bizden kampanyasına başvurdu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yarısı Bizden kampanyasına bu zamana kadar 10 bin 165 binanın başvurduğunu söyledi.

Bakan Kurum: 10 bin 165 bina Yarısı Bizden kampanyasına başvurdu
Son Güncelleme: 26 Nisan 2023 Çarşamba 14:42
26 Nisan 2023 Çarşamba 14:24

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti 1.Bölge İstanbul Milletvekili Adayı Murat Kurum, İstanbul'da katıldığı Sancaktepe Toplu Açılış, 5.000'inci Arsa Tapu Teslimi ve Millet Bahçesi İlk Fidan Dikimi Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Bakan Kurum, güvenli konutlar için "Yarısı Bizden" kampanyasına başvuruların bugün itibariyle başladığını belirterek, "'Yarısı Bizden' kampanyamıza bugün 26 Nisan itibariyle başvurular başladı. Az önce rakamları arkadaşlarımdan aldım. Bu saate kadar yapılan toplam başvuru sayısı 10 bin 165 bina. Yaklaşık 50 bin bağımsız bölüm ediyor. Yani 200 bin kardeşimiz ilk saatler itibariyle bu projeye başvur. 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla birlikte vatandaşlarımız, 'Devletim gelsin TOKİ'yle benim inşaatımı yapsın, evimi dönüştürsün' diyor. Bizim için ne güzel mutluluk. Gideceğiz vatandaşlarımızla, onların rızası çerçevesinde görüşmelerimizi yapacağız. Maliyetin yarısını biz karşılayacağız. Bu süreçte vatandaşımıza taşınma ve kira yardımı vereceğiz." dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar