Bahçeli koleksiyonu 11’ledi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski model tek kapalı spor bir araç aldı. Nostaljik araçlara olan merakı ile bilinen Bahçeli’nin araç sayısı 11 oldu.

Bahçeli koleksiyonu 11’ledi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
30 Nisan 2018 Pazartesi 11:39

Nostaljik araçlara merakı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, antika arabalarına bir yenisini daha ekledi. Bahçeli tek kapılı spor bir Mercedes aldı. Bahçeli’nin araç sayısı yeni arabasıyla birlikte 11 oldu.

 Bahçeli, eski araba alırken alınıcını kimliğini gizledikleri alım- satım işlemlerinde söylediklerini ifade etti.

 Bahçeli, “Yeni bir araba aldık. Tek kapılı spor bir Mercedes. Kırmızı, sarı arasında bir renk. Kibar duruşu olan bir araba. 11. araba oldu. Plakası 06 TC 999. Firma bir araba ürettiğinde en az 50 yıl yedek parçasını kullanacak stok bulunduruyor. Seri numarası ve yedek parça ihtiyacını bildiriyorsunuz, kargo ile 15 gün içinde gönderiyorlar.” açıklamasını yaptı

“FIRSAT BULDUKÇA DOLAŞIYORUZ”

Cumartesi- pazar günleri  fırsat buldukça dolaştıklarını söyleyen Bahçeli, Ferdi Tayfur dinlediğini belirtti. Bahçeli, “Aheste gidince de toz atılmıyor. Arabalar genel merkez garajında duruyor. Çok maliyeti yok. 73-74 modeller, adam usanmış, “Satayım da nasıl satayım?” derdinde. Sanayiye götürüyorsunuz, sağına soluna bakıyorlar, “Araba yürür” diyorlar” diye konuştu

Son arabasını İstanbul’dan aldığını açıklayan Bahçeli, “Sonuncuyu İstanbul’dan aldım. Tek kapalı spor araba. O tür arabalar İstanbul’da oluyor. “Bir tane araba var, Sayın Bahçeli görse nasıl olur?” diyenler oluyor. Piyasayı yükseltiyoruz galiba. Satıcılara önce belli etmiyoruz, parayı öderken söylüyoruz. İlgilenen arkadaşlar var, onlar takip ediyorlar. Genel merkeze getirenler oluyor, “Bahçeli görür mü acaba?” diye. Piyasayı yükselttik. Nasıl olsa bir alıcısı var.” ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar