Bahçeli'den 31 Mart mesajı: Tarihi bir eşiktir, bir dönümdür, bir milattır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “31 Mart’ta Türkiye sevdası ön alacak. 31 Mart tarihi bir eşiktir, bir dönümdür, bir milattır. Cumhurun İstiklal ve istikbal hedefleri mutlaka öne çıkacaktır” dedi

Bahçeli'den 31 Mart mesajı: Tarihi bir eşiktir, bir dönümdür, bir milattır
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
26 Şubat 2019 Salı 16:16

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimler hakkında açıklamalarda bulundu. Bahçeli yerel seçimlerin tarihi bir dönüm olduğunu söyledi.

Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

“31 Mart 2019 tarihi bir eşiktir, bir dönümdür, bir milattır. Cumhurun istiklal ve istikbal hedefleri mutlaka öne çıkacaktır. Yeniden sistem tartışması başlamaması için 31 Mart'ta Cumhur ittifakı başarıya ulaşmalıdır.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin bekayla ne ilgisi var diyenlerin niyetleri bozuk olduğu gibi, milli mensubiyetleri de sorunludur.

Allah’ın izniyle 31 Mart’ta 'Sağduyunun Birlikteliği' galip gelecektir.

Bekayı hafife alıp sulandırmaya ve savsaklamaya gayret eden çürümüş siyaset akımları ve zillete bulanmış siyasi aktörler milli iradenin hükmüyle hezimete uğrayacaklardır.

Yeni bir rejim bunalımı, yeni bir toplumsal ve siyasal buhranın yeşermemesi için 31 Mart’tan Cumhur İttifakı zaferle çıkmalıdır.

Bugün ülkemizde, bir yanda Türk milletinin kutlu iradesinden doğmuş, ifade kudretiyle doğrulmuş Cumhur İttifakı varken, diğer yanda feyzini Türkiye düşmanlarından alıp ikbal hesabı yapan Zillet İttifakı bulunmaktadır. Zilletin bir numaralı destekçisi PKK’dır. CHP-HDP-İP-SP-ÖDP aynı çizgide, aynı emel ve hedefin izindedir. FETÖ ise bunlarla aynı hizadadır.

Zillet İttifakı aynı zamanda bir milli güvenlik sorunu haline dönüşmüş, bir beka meselesi hüviyetine bürünmüştür.

Cumhur İttifakı, Türkiye’nin yegâne umudu, yegâne çaresidir.”

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar