Bakan Muş'tan fahiş fiyat uyarısı: Asla müsaade etmeyeceğiz

Ticaret Bakanı Muş, en fazla şubeye sahip 4 zincir marketin genel müdürleriyle bakanlıkta bir araya geldi. Asgari ücret zammının açıklanmasının ardından etiket oyunları haberleri de gelmeye başladı. Bakan Muş, asgari ücret zammı sonrası fiyatlarla ilgili uyarıda bulunarak, piyasa düzenini ve işleyişini bozmaya dönük haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceklerini belirtti.

Bakan Muş'tan fahiş fiyat uyarısı: Asla müsaade etmeyeceğiz
Son Güncelleme: 26 Aralık 2022 Pazartesi 13:04
26 Aralık 2022 Pazartesi 13:02

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinin genel müdürleriyle bir araya gelerek fahiş fiyat uyarısı yaptı. 

Bakan Muş, bakanlıkta gerçekleşen görüşmeyle ilgili paylaşım yaptı. 

Twitter'dan açıklama yapan Bakan Muş, "Ülkemizde en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin geel müdürleriyle bir araya gelerek asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduk" dedi. 

Piyasa düzenini ve işleyişini bozmaya dönük haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceklerini belirten Muş şunları kaydetti:

"Ticaret Bakanlığı olarak sahada denetimlerimizi yoğun şekilde sürdürmekteyiz. Haksız fiyat artışlarıyla mücadelede Bakanlık olarak elimizdeki tüm denetim imkanlarını sonuna kadar kullanmakta kararlıyız."

TOPLANTIYA KİMLER KATILDI?

Toplantıya Migros CEO'su Özgür Tort, A101 CEO'su Cem Maltaş, ŞOK CEO'su Uğur Demirel ve BİM CEO'su Galip Aykaç katıldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar