Aksaray Valisi Aydoğdu -20 derece soğukta, arama Kurtarma ekibine Görevli Koordinatör vali olarak eşlik etti

Depremde gece gündüz demeyerek çalışan devletimizin tüm arama ve kurtarma ekiplerinden -20 derece soğukta günler sonra mutlu haber geldi. Kurtarma ekibine Görevli Koordinatör Aksaray Valisi Aydoğdu'nun eşlik ettiği çalışmada bir can daha kurtarıldı.

Aksaray Valisi Aydoğdu -20 derece soğukta, arama Kurtarma ekibine  Görevli Koordinatör vali olarak eşlik etti
Son Güncelleme: 10 Şubat 2023 Cuma 01:16
10 Şubat 2023 Cuma 00:23

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetinde enkaz altından kurtarılanların haberi geldikçe umutlar yeşermeye devam ediyor. Durmadan dinlenmeden çalışan devletimizin tüm arama kurtarma ekipleri soğuk demeden bir kişinin daha kurtarılması için canla başla çalışıyor.

-20 DERECE SOĞUKTA GÜNLER SONRA MUTLI HABER 

Devletimizin tüm imkanlarının seferber edildiği deprem bölgesinde günler sonra mutlu bir haber geldi. -20 derecede görev yapan arama kurtarma ekibi Elbistanda bir kişiyi daha enkaz altından kurtardı.Görevli Koordinatör Aksaray Valisi Aydoğdu'nun eşlik ettiği çalışmada bir can daha yaşama tutundu.

GÖREVLİ KOORDİNATÖR AKSARAY VALİSİ AYDOĞDU ÇALIŞMALAR EŞLİK EDİYOR

Meydana gelen depremde Görevli Koordinatör Aksaray Valisi Aydoğdu'nin eşlik ettiği çalışmada bir kişi daha kurtarıldı. Vali Aydoğdu çevresinde bulunan kalabalıkla konuşarak onların motive ediyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar