Adana’da özel kalem müdür vekilini vuran şahsın ilk ifadesi ortaya çıktı

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne girerek silahla Özel Kalem Müdürü Samet Güdük'ü ağır yaralayan şüphelinin ilk ifadesi ortaya çıktı. Şahıs, polise verdiği ifadesinde, "Beni dolandırdı, bundan dolayı vurdum" dediği öğrenildi.

Adana’da özel kalem müdür vekilini vuran şahsın ilk ifadesi ortaya çıktı
Son Güncelleme: 12 Şubat 2024 Pazartesi 16:50
12 Şubat 2024 Pazartesi 16:46

Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük'ü vuran şüpheli M.G.'nin ilk ifadesinde, "Beni dolandırdı, bundan dolayı vurdum" dediği ortaya çıktı.

Bununla birlikte M.G.'nin daha önce tabanca ile havaya ateş ettiği anlar ortaya çıktı. M.G.'nin bu görüntüleri, sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

8672581.jpg

8672582.jpg

OLAY BELEDİYE BİNASINDA MEYDANA GELDİ

Olay, Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi'nde bulunan Adana Büyükşehir Belediye binasında meydana geldi. İddiaya göre, belediye halk ekmekte çalışan Mikail G., Güdük ile görüşmek için makamına gitti. Ancak aralarında yaşanan tartışmanın ardından Mikail G., yanında bulundurduğu tabanca ile Güdük'ü yaraladı. Güdük'ün ameliyatının devam ettiği ve durumunun ağır olduğu belirtildi.

Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük'e silahlı saldırı - Gündem HaberleriAdana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük

Şüphelinin daha önce tabanca ile havaya ateş ettiği anlar ise sosyal medyada paylaşıldı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Güdük'ün kaldırıldığı hastaneye gelerek durumu hakkında bilgi aldı. Karalar, yaptığı açıklamada, Güdük'ün kritik bir durumda olduğunu ve doktorların müdahalelerini sürdürdüğünü belirtti. Ayrıca, şüphelinin işe alınmasının ardından yaşanan olayın belediyeyi de üzdüğünü ifade etti.

OLAYIN SORUŞTURMASI DEVAM EDİYOR

Şüphelinin ilk ifadesinde dolandırıldığını iddia etmesi ve olayın detayları üzerine adli makamların soruşturma başlattığı bildirildi. Olayın detayları ve şüphelinin neden dolandırıldığının araştırılması devam ediyor. Güdük'ün sağlık durumuyla ilgili olarak da yetkililerin takibi sürüyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar