Bakan Abdulkadir Uraloğlu duyurdu! 23 Nisan nedeniyle Başkentray, Marmaray ve İZBAN ücretsiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan nedeniyle yarın Başkentray, Marmaray, Gayrette-İstanbul Havalimanı -Arnavutköy hattı, Sirkerci-Kazlıçeşme hattı ve İZBAN'ın ücretsiz olacağını açıkladı.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu duyurdu! 23 Nisan nedeniyle Başkentray, Marmaray ve İZBAN ücretsiz
Son Güncelleme: 22 Nisan 2024 Pazartesi 16:38
22 Nisan 2024 Pazartesi 16:36

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı raylı sistemlerin ücretsiz olacağını duyurdu.

BAKAN URALOĞLU DUYURDU

Bakan Uraloğlu, yaptığı açıklamada, TCDD Taşımacılık tarafından işletilen Ankara'daki Başkentray, İstanbul'daki Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı ve İzmir'deki İZBAN'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ücretsiz olacağını söyledi.

"TÜM TEDBİRLER ALINDI"

Bakan, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bu özel bayramı aileleriyle birlikte coşkuyla kutlamasını istiyoruz" diyerek, bakanlık olarak gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirtti.

BAŞKENTRAY, MARMARAY, İZBAN

Bakan Uraloğlu, 23 Nisan'ın dünyada eşine rastlanmayan bir bayram olduğunu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edildiğini vurgulayarak, bu özel günü coşkuyla kutlamak için çeşitli raylı sistemlerin ücretsiz hizmet vereceğini hatırlattı. Bu kapsamda Ankara'da Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı ve İzmir'de İZBAN, 23 Nisan'da yolculardan ücret talep etmeyecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar