2 Nisan 2020 Perşembe günlük burç yorumları!

2 Nisan 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Her gün birçok kişi tarafından merak edilen 2 Nisan 2020 Perşembe günlük burç yorumlarını sizler için hazırladık.

2 Nisan 2020 Perşembe günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 2 Nisan 2020 Perşembe 11:44
1 Nisan 2020 Çarşamba 15:49

2 Nisan 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Burçseverler bugün burçlarına yapılan yorumları merak ediyor. Aşk hayatınız nasıl olacak? İş hayatınızdaki değişiklikler… 2 Nisan 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Sizler ecen hazırladık 

2 Nisan 2020 Perşembe günlük burç yorumları!

2 Nisan 2020 Perşembe 2020 Koç burcu yorumu

İçinde bulunduğunuz ortama pozitif enerjinizi yayın ve küslüklere karşı barışı sağlamak için elinizden geleni yapın. Kendinize güvenin kimsenin ve hiçbir entrikanın sizi üzmesine izin vermeyin. Evli yada birlikteliği olan koçlar ilişkiniz bugün iyi yöne doğru çoktan yol almaya başladı bile. Sizleri bu konuda ufukta bekleyen her hangi bir sorun yok, bu yüzden rahat bir nefes alın ve sevdiklerinizle birlikte sürdüğünüz yaşamdan zevk alarak tadını çıkarın. Bekar olan koçlar kısmetiniz ve bahtınız bugün açık, gezin tozun kendinize size layık bir partner bulun. Bugün tanışacağınız kişiler size uğur getirebilir.

2 Nisan 2020 Perşembe 2020 Boğa burcu yorumu

Hareketli günlerden geçiyorsunuz. Aşk hayatınız bu aralar biraz karmaşık. Eski sevgiliniz tekrar hayatınıza girmek isteyebilir ve yeni bir ilişkiye tekrar başlayabilirsiniz. Karar vermeden önce bir kez daha düşünseniz iyi olur. Aklınız da yeni fikirler var yeni yatırımlar yapmak istiyorsunuz ancak “zamanı mı değil mi” bunun şimdilik düşünce aşamasındasınız. Ailenizin desteğini her zaman yanınızda hissediyorsunuz bu sizi mutlu hissettiriyor.

2 Nisan 2020 Perşembe 2020 İkizler burcu yorumu 

İş yaşamınızdaki sorunlar devam ediyor. Bugün işinizle ilgili tartışmalar ani sağlık sorunlarına neden olabilir. Dikkatli olun ve hiç bir şeyin sizi sağlığınızdan edecek kadar etkili olmasına izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise sağduyu her iki taraf içinde fayda sağlayacaktır. Parasal konularda dikkatli olmalısınız.

2 Nisan 2020 Perşembe 2020 Yengeç burcu yorumu

Kendinizi salmak veya kontrolü tamamen kaybettiğinizi kabullenmek size cazip gelse de asla bunu kendinize yapmayın. Pes etmediğiniz sürece birçok sorunla mücadele edebilecek güce bugün sahipsiniz.

Birliktelik içinde ya da evli olan ikizler, özel hayatınızda partnerinize karşı söylemleriniz konusunda biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Bugün sizi yanlış anlamaya çok müsait olabilir. Geri dönüşü olmayan bir dönemin eşiğinde kendinizi ve ilişkinizi kapı dışarı edilmiş bir şekilde bulabilirsiniz aman dikkat.

2 Nisan 2020 Perşembe 2020 Aslan burcu yorumu

Kendinizi toplumun dışında hissediyorsunuz. Aslında siz hiçbir zaman kendinizi ait hissetmediniz ama yine de bu canınızı sıkıyor. Bunun için biraz uğraşmalı ve toplum da yer edinmeye çalışmalısınız ancak bunu abartmayın siz kendi başınıza da mutlusunuz. Sevgilinizle bu aralar bir araya gelebilirsiniz onun sizi sevdiğini hissedebiliyorsunuz ve onunla birlikte olduğunuz için kendinizi şanslı sayıyorsunuz.

2 Nisan 2020 Perşembe 2020 Başak burcu yorumu

Bugünlerde hayallerinize daha yakın duruyorsunuz. İş hayatınızda sizden yaşça büyük dostlarınız aracılığıyla hayallerinizi gerçekleştirme imkânı bulabileceğiniz önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bugün hedeflerinize doğru tüm donanımınız ve yüksek enerjinizle ilerleyin. Yaşamınızın en keyifli döneminin heyecanı tüm ruhunuzu saracak. Yaşamınızda ektiğinizi biçeceğiniz bir dönemdesiniz.

2 Nisan 2020 Perşembe 2020 Terazi burcu yorumu

Yeni hayatınıza kendinizi adapte etmek zorundasınız. Şimdi var gücünüzle bunu kabullenmek ve kaldığınız yerden devam etmek zorundasınız.

 

Evli yada ilişkisi olan teraziler, bugün yolunda giden ilişkinize gölge düşürmemek için kuşkucu ve şüpheci kişiliğinizi bir kenara bırakıp partnerinizle bugünün tadını çıkarın. Rahatlayın ve sevdiğinizle güzel bir gün geçirmenin tadını çıkartın. Bekar teraziler bugün çevrenizdeki karşıt cinslerin tüm gözleri üzerinizde olabilir, işte size bulunmaz bir fırsat gözünüze kestirdiğiniz birini baştan çıkarabilirsiniz.

2 Nisan 2020 Perşembe 2020 Akrep burcu yorumu

Aşk gelir kapınızı çalar ve yaşanır. Siz hayatınızda birçok alanda okumayı, öğrenmeyi ve araştırmayı ilke edinmiş birisisiniz ancak bazı şeyler araştırmakla olmuyor. Birçok konu da kendinizi güvende hissediyorsunuz ancak bazen işler karışıyor ve siz kabuğunuza çekiliyorsunuz. Bunun da çözümünü bulsanız sizden iyisi olmayacak. Birikim yapmaya az da olsa başladınız. İlerleyen zamanlarda bu birikiminiz sizi hayli mutlu edece

2 Nisan 2020 Perşembe 2020 Yay burcu yorumu

Bugün hareketli bir gün. İşiniz ile ilgili ani kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Kendinize güveniniz tam ama kontrollü davranışlar içinde olun ve kazanın. Özel yaşamınızda ise geçmişle ilgili hatalarınızdan ders çıkararak hareket etmelisiniz. Uzun yürüyüşler yapmak ruhen de iyi gelecektir.

2 Nisan 2020 Perşembe 2020 Oğlak burcu yorumu

Özel hayatınızda şiddetli depremler söz konusu olabilir. Sarsıntılar şiddetini arttırdıkça yıkım etkisi kaçınılmazdır. Karşılıklı güven ve kıskançlık problemleriyle başınız ağrıyabilir. Öfkenize mani olmanız ve ses tonunuzu yükseltmeden usluca tartışmalısınız. Kendinizi ifade etmek için rasyonel bir konuşma yapmanız gerekebilir. Haftanın son günlerine doğru kendinizi biraz daha yorgun hissediyorsunuz.

 

2 Nisan 2020 Perşembe 2020 Kova burcu yorumu

Bugün unutun herkesi, biraz zamana ve düşünmeye ihtiyacınız var. Olaylarda sorun çıkaran değilsiniz sadece kendinizi ifade etmekte zorlanıyorsunuz. Partneriniz bu konuda yanınızda, onun uyarılarına kulak verin. İşinizle iliği problemlerin üstesinden yakın zamanda geleceksiniz ancak bu süreç sizin için yorucu olabilir. Sevgilinizin zor günlerde her zaman yanınızda oluyor olması sizin için büyük şans kendinizi çok şanslı hissediyorsunuz.

2 Nisan 2020 Perşembe 2020 Balık burcu yorumu

Bugünlerde dikkatler üzerinizde olacak. İşinizle ilgili yaptığınız her şey insanların dikkatini çekecek ve doğal olarak başarılı olacaksınız. Özel yaşamınızda ise yaşanmışlıkların verdiği yılgınlık ilişkinize olan bakış açınızı köklü bir şekilde değiştirmenize sebep olabilir. Olabildiğince adil kararlar almaya özen göstermelisiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar