2 Eylül 2020 Masterchef eleme adayı kim, dokunulmazlığı kim kazandı?

2 Eylül 2020 Masterchef eleme adayı kim, dokunulmazlığı kim kazandı? Sorusu araştırılmaya başlandı, Masterchefte bu hafta neler oluyor. 2 Eylül 2020 Masterchef eleme adayı kim, dokunulmazlığı kim kazandı? İşte detaylar

2 Eylül 2020 Masterchef eleme adayı kim, dokunulmazlığı kim kazandı?
Son Güncelleme: 3 Eylül 2020 Perşembe 11:46
2 Eylül 2020 Çarşamba 17:25

2 Eylül 2020 Masterchef eleme adayı kim, dokunulmazlığı kim kazandı? Sorusu Masterchef Türkiye yarışmasını seyredenler tarafından araştırılıyor. Adaylar elenmemek için elinden gelini yapıyor. Geçen hafta yapılan eleme oyununda Gülşah ile Berk son ikiliye kalmış, şefler ise elenen ismin Berk olduğunu açıklamıştı. 2 Eylül 2020 Masterchef eleme adayı kim, dokunulmazlığı kim kazandı? Detaylar haberimizde…

2 Eylül 2020 Masterchef eleme adayı kim, dokunulmazlığı kim kazandı?

31 Ağustos’ta yapılan kaptanlık oyununda Celal mavi takımın kaptanı olarak seçildi. Celal ise kırmızı takımın kaptanı olarak Eray’ı seçti. Kaptanlar arasında oynanan 5 dakikalık fazla oyunu ise Celal kazandı.

1 Eylül’de yapılan yarışmada Mavi takım kırmızı takımı mağlup etti. Kırmızı takı eleme oyunu oynadı. Eleme oyununda kazanan Eray oldu. Dokunulmazlığı kazanan Eray, Özgül’ü potaya koydu. Konseyde ise Duygu’nun ismi ada olarak çıktı.

2 Eylül 2020 Masterchef eleme adayı kim, dokunulmazlığı kim kazandı? sorusunun yanıtı haberimizde.

Kırmızı takım İle mavi takımın yarışması sonucu oyunu kırmızı takım kazandı. Mavi takım ise eleme oynadı.

Mavi takımda dokunulmazlığı Barbaros kazanırken elemeye ise Berker’i gönderdi. Konsey sonucu ise Ebru Has potaya gönderilen ikinci isim oldu.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar