18 yaşındaki milletvekili aday adayı Asuman Sülkü kimdir? Hangi partiden aday?

18 yaşındaki milletvekili aday adayı Asuman Sülkü kimdir? Türkiye'nin en genç milletvekili aday adaylarından biri olan 18 yaşındaki Asuman Sülkü, AK Parti Mardin İl Başkanlığı'na gelerek Mardin milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

18 yaşındaki milletvekili aday adayı Asuman Sülkü kimdir? Hangi partiden aday?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
28 Nisan 2018 Cumartesi 22:05

AK Parti'de 24 Nisan'da başlayan milletvekili aday adaylığına müracaatlar 81 ilde sürüyor. Mardin'de Mehmet Edip Fatma Yüksel Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Sülkü, milletvekili aday adaylığı için gerekli evraklarını AK Parti Mardin İl Başkanlığı'na teslim etti.

"ÇANAKKALE'DE TARİH YAZAN BİR GENÇLİĞİN BUGÜNKÜ MİRASÇILARIYIZ"

Çanakkale'de tarih yazan bir gençliğin bugünkü mirasçılarıyız diyen Asuman Sülkü, "Allah nasip eder de Meclise Mardin milletvekili olarak girersem öncelikli meselem milli ve manevi değerler çerçevesinde vatanıma, milletime ciddi manada özverili şekilde hizmet etmek olacaktır. Çalışmalarım sırasında gençlerin karar alma mekanizmalarına katılımı noktasında genç kardeşlerime örnek teşkil edebilirsem bu benim için en büyük kazanım bu olacaktır" vurgusunu yaptı.

Asuman Sülkü, "Cumhurbaşkanımıza bu yeniliği yaparak gençlerin önünü açtığı için teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın çağrısına cevap verdiğim için bunu Mardin'den yaptığım için çok gururluyum." dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASI

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar