Bir istek şarkı dehşeti daha! 10 kişi müzisyeni öldüresiye dövdü

Bursalı müzisyen Özkan Süslerer'den istek olarak çiftetelli çalmasını isteyen alkollü şahıslar, "bir süre sonra çalacağım" demesine rağmen 44 yaşındaki 3 çocuk babasını öldüresiye dövdü. O anlar güvenlik kamerasına da yansıdı. Müzisyenin 2 telefonu da kırıldı.

Bir istek şarkı dehşeti daha! 10 kişi müzisyeni öldüresiye dövdü
Son Güncelleme: 24 Ekim 2022 Pazartesi 12:16
24 Ekim 2022 Pazartesi 12:13

Bursa'da bir eğlence mekanında 10 kişi, istekte bulundukları parçayı 2. kez çalmadığı gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen öldüresiye dövdüler.  

Olay, Mudanya ilçesinin Eşkel semtindeki bir eğlence mekanında meydana geldi. İddiaya göre,  Mekana gelen 10 kişilik grup, o sırada sahnede olan müzisyen Özkan Süslerer’den 2. kez aynı parçayı çalmasını istedi.

Müzisyen Süslerer ise çiftetelliyi biraz vakit geçtikten sonra tekrar çalacağını belirtti. Bunun üzerine 10 kişilik grup müzisyenle sözlü olarak tartışmaya başladı, mekan çalışanları ile müşterilerinin araya girmeyi sözlü tartışma sonlandırıldı.

MOLAYA ÇIKMASINI BEKLEDİLER

Saldırganlar sahnedeki çalışanların bir süre molaya çıkmasını bekledi. Bu esnada Özkan Süslerer’in molaya çıktığını gören 10 kişi arka bahçede yakaladığı müzisyeni öldüresiye dövdü.

Olayı gören mekân çalışanları kavgayı tekrar ayırırken, durumu 112 Acil Çağrı Merkez’ine bildirdi.

İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri kaburgası kırılan ve yüzü tanınmayacak hâle gelen Süslerer’i hastaneye sevk ederken, jandarma ekipleri yaşanan olayla ilgili tahkikat başlattı.

Bir istek şarkı dehşeti daha! 10 kişi müzisyeni öldüresiye dövdü - Resim : 3

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Hamza En beğenilen yorum
Saldırgan silahlı dizileri izlete izlete.herkes kendini ağa paşa sandı mekan basıp qdam doğrama hakkı var sandı.yüzyıllar öncesi kayotsız dağ başı eşkiya düzeni getürdiniz akıllara.aferin