TOKİ Silivri’de yeni konutlar için başvuru ve kura tarihleri ne zaman?

TOKİ’nin Silivri’de yeni konut projesi başvuru ve kura tarihleri araştırılmaya başladı. İşte haberimizin detayları..

TOKİ Silivri’de yeni konutlar için başvuru ve kura tarihleri ne zaman?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
18 Haziran 2018 Pazartesi 09:00

TOKİ, Silivri’de mahalle konseptinde dar ve orta gelirli aileler için inşasına başlanan 1356 yeni konutu satışa çıkarıyor. TOKİ hiç evi olmayan dar ve orta gelirli aileler için ucuza ev alma fırsatı sunmuş olacak. Peki ya TOKİ Silivri’de yeni konutlar için başvuru ve kura tarihleri ne zaman?

TOKİ Silivri’de yeni konutlar için başvuru ve kura tarihleri ne zaman?

TOKİ’nin Silivri’de satışa sunduğu yeni konut projesi için başvurular 18-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. TOKİ Silivri kura tarihleri ise 11-12 Temmuz’da gerçekleştirilecek. Kura listelerinin hazırlanması ve idareye bildirilmesi tarihi 6 Temmuz 2018. Başvuru bedellerinin iadesi 18 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. Asıl hak sahiplerinin peşinat yatırma tarihleri ise 17 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Silivri yeni konut projesinin detayları neler?

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın yaptığı açıklamaya göre Silivri’de satışa çıkan 1356 sosyal konut dar ve orta gelir grubundaki vatandaşlar için yapıldı. Konut fiyatları 198 bin TL’den başlıyor ve konut fiyatlarında en düşük taksit 961 TL’den başlıyor. Yapılan 1356 konutun 934’ünü alt gelir grubu, 422 konutun ise orta gelir grubunda bulunan vatandaşları kapsıyor. Yapılan bu konutların amacı hiç evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmak. Özellikle dar gelirli ailelere kira öder gibi ev sahibi yapmak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar