TOKİ indirimleri ne zaman başlayacak? TOKİ indirimi ne kadar olacak?

Borcunu kapatıp erken tapu almak isteyen ev ve iş yerleri alıcılarına TOKİ indirimi 24 Nisan’da başlayacak, indirim yüze 20 olacak.

TOKİ indirimleri ne zaman başlayacak? TOKİ indirimi ne kadar olacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
23 Nisan 2018 Pazartesi 12:09

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yaptığı yazılı açıklamada,  borcunu erken kapatan ev ve iş yerleri alıcılarına yönelik her yıl uyguladıkları yüzde 20 indirim kampanyasının 24 Nisan’da başlayacağını açıkladı.

Turan, yaptığı yazılı açıklamada, bu yılki indirim kampanyasında esnek ödeme planı yaptıklarını vurgulayarak, "Yüzde 20 indirim kampanyamızdan bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlarımız da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlarımız borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanabilecek" ifadelerini kullandı.

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının 24 Nisan-18 Mayıs 2018 tarihlerinde ilgili bankaya başvurabileceklerini belirten Turan, "Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın son başvuru tarihine kadar başvurularını yapması gerekir. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak." bilgisini verdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar