TOKİ Bingöl Adaklı Merkez Mahallesi Projesi ne zaman başlayacak?

TOKİ Bingöl Adaklı Merkez Mahallesi Projesi ne zaman başlayacak? Sorusu projenin ihaleye açılması sonrası merak konusu oldu. TOKİ Bingöl Adaklı Merkez Mahallesi Projesi ne zaman başlayacak? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

TOKİ Bingöl Adaklı Merkez Mahallesi Projesi ne zaman başlayacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
30 Mayıs 2018 Çarşamba 18:32

TOKİ Bingöl Adaklı Merkez Mahallesi Projesi ne zaman başlayacak? Sorusu Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından projenin ihaleye açıldığı duyurulması ile birlikte merak konusu oldu. TOKİ Bingöl Adaklı Merkez Mahallesi Projesi ne zaman başlayacak? Sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz. 96 adet konut için açılan ihale ucuz ev sahibi olmak isteyen Bingöllüleri sevindirirken TOKİ daha önce de Bingöl’de çok sayıda konutu inşa ederek hak sahiplerine teslim etmişti. İşte TOKİ Bingöl Adaklı Merkez Mahallesi Projesi ne zaman başlayacak? Sorusunun cevabı.

TOKİ Bingöl Adaklı Merkez Mahallesi Projesi ne zaman başlayacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yayımlanan ihale metnine göre inşaat ihale sürecinin tamamlanmasının ve sözleşmenin imzalanmasının ardından 10 gün içerisinde başlayacak. Sözleşme imza tarihini takip eden 10 gün içerisinde TOKİ yer teslimi yapacak. TOKİ Bingöl Merkez Mahallesi konut projesi yer teslimini takip eden 500 gün içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek.

İhale bugün TOKİ İstanbul Hizmet Binası içerisinde saat 14.30 itibari ile gerçekleştirilecek. İhaleye katılan firmalar arasında en iyi teklifi sunan firma inşaatı yapmaya hak kazanacak. 96 adet konut tünel kalıp sistemi ile üretilecek. Yeni üretilecek konutların yanı sıra projenin alt yapı ve çevre düzenlemesi işi de ihaleyi alan firma tarafından gerçekleştirilecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar