için kaldı
İslam Memiş altında yeni süreci işaret etti: Üçüncü dalış tamamlandı - Sayfa 3

GRAM ALTIN BİR GÜNDE 100 LİRA YÜKSELDİ

İslam Memiş, gram altının serbest piyasada 4.288 liraya kadar yükseldiğini belirterek, “Dün 4.185 lira seviyesine kadar gerileyen fiyat, bir günde 100 lira artış gösterdi. Üçüncü alım fırsatını değerlendiren yatırımcılar doğru bir hamle yaptı” şeklinde konuştu. 4.500 lira hedefini yineleyen uzman isim, kar satışlarının olacağını ancak kalıcı düşüş beklemediğini belirtti.

3 16
 
İslam Memiş altında yeni süreci işaret etti: Üçüncü dalış tamamlandı - Sayfa 4

GRAM ALTINDA YENİ HEDEF 4.500 LİRA

İslam Memiş, gram altının TL cinsinden fiyatında yönün yukarı olduğunu ifade ederek, yatırımcılara sabırlı olmalarını tavsiye etti. “Gram altında ilk hedefimiz 4.500 lira seviyesi. Bu seviyeye kadar ara düzeltmeler ve kar satışları görebiliriz, ancak düşüş trendi sona erdi” açıklamasında bulundu. Elinde gram altın bulunanların satış için acele etmemeleri gerektiğini vurgulayan Memiş, bu seviyelerin bir alım fırsatı olabileceğini dile getirdi.

4 16
 
İslam Memiş altında yeni süreci işaret etti: Üçüncü dalış tamamlandı - Sayfa 5

ONS ALTIN VE GRAM ALTIN FARKLI YOLLARA GİDİYOR

Ons altın ve gram altının artık birbirinden ayrıştığını ifade eden İslam Memiş, ons altında hedefin 3.500 dolar seviyesi olduğunu, ancak yılın son çeyreğinde 3.000 dolar ve altına sarkmaların muhtemel olduğunu söyledi. Buna karşılık, gram altının TL bazındaki fiyatında bu düşüşlerin etkili olmayacağını ve yükseliş yönlü hareketlerin devam edeceğini belirtti.

5 16
 
İslam Memiş altında yeni süreci işaret etti: Üçüncü dalış tamamlandı - Sayfa 6

BORSA İSTANBUL'DA PSİKOLOJİK SEVİYE AŞILDI

Borsa İstanbul 100 endeksini de değerlendiren Memiş, savaş ortamı sonrası 9.000 puanlara gerileyen endeksin kısa sürede toparlandığını belirtti. "10.000 puan psikolojik direnç seviyesini kırdı ve şu anda 10.046 puanda işlem görüyor. Kar satışları kaçınılmaz. 9.800 – 10.200 puan aralığı dikkatle takip edilmeli" dedi. Memiş, 10.200 puan üzerindeki kalıcılığın 10.700 – 10.800 puan hedefini gündeme getirebileceğini de sözlerine ekledi.

6 16