14 Ocak Pazar Yay burcu yorumları! Tüm gün kırık bir kalple gezeceksiniz!

14 Ocak Pazar Yay burçlarını oldukça karanlık bir gün bekliyor. Alınganlığınız sayesinde kırık bir kalbiniz olacak.

14 Ocak Pazar Yay burcu yorumları! Tüm gün kırık bir kalple gezeceksiniz!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
13 Ocak 2018 Cumartesi 20:50

Duygusal ve alıngan bir güne başladığınız için karanlık bir günün ortasında kalacaksınız. Sorunlarla başa çıkacak enerji bulmak için bile haliniz kalmamış durumda. Ancak ayağa kalkmak sizin elinizde! Duygularınızı harekete geçirmek için daha fazla beklememelisiniz. Kendinizi yaşam enerjisine kaptırdığınız an karşınıza ilginç gelişmeler çıkabilir. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla konuşmak ve hatta buluşmak size iyi gelecektir.

Yay burcu, 2018 yılı geldi ve yeni yılın başlangıcıyla beraber sizin de yaşantınızda ortaya koyacak olduklarınız büyük ölçüde farklılık gösterecek gibi duruyor. Yeteneklerinizi nasıl kullanacağınızı artık iyi biliyorsunuz. Özellikle karşınızdaki kişiyle laf dalaşına girdiğinizde veya bir konuda yollarınız ayrıldığında kendi tarafınıza çekmeyi rahatlıkla başarıyorsunuz. Hal böyle olunca, 2018 yılında ikili ilişkilerde herhangi bir aksaklık yaşanmayacağını söyleyebiliriz.

Fazlasıyla mantıksız düşünceler içerisine girmediğiniz sürece çevrenizde bulunan kişilerle fikir ayrılığına düşmeyeceksiniz zaten Yay burcu. Geride bıraktığımız yıl içerisinde dengeler alt üst olmuştu ancak istikrarı yakaladınız ve 2018 yılına kadar da bu istikrarı sürdürdünüz. İstediğiniz noktaya ulaşmak bu yıl geçen yıldan çok daha kolay olacak Yay burcu. 2018 yılının her açıdan kıymetini bilmelisiniz. Uzunca bir süredir hayatınız bu tarz olumlu etkiler almıyordu.

Yay burcu, 2018 yılında anahtar kelimeniz çaba ve sonucunda alacağınız emek olacak. Gerek iş gerek eğitim gerekse de aşk hayatınız adına ortaya koyacak olduğunuz her türlü çabanın sonuçsuz kalmayacağını bilmelisiniz. Uğraşlarınız boşuna değil Yay burcu. Bir fikriniz, düşünceniz var ve bunun doğru olduğuna fazlasıyla inanıyorsunuz. Haliyle inandığınız için de sizi bu yoldan döndürmek imkansız olacaktır.

2018 yılında söz konusu iş hayatınız ise biraz daha diplomatik ve otoriter olabilirsiniz. Kim neyi hak ediyorsa onu verin, ne eksik ne de fazla. İş hayatınızda başarıyı yakalamak gibi bir düşünceniz varsa bu konuda ki ilk adımlarınızı çalışma arkadaşlarınızla ilgili atmalısınız. Çalışma arkadaşlarınızla planlarınızı belirli ölçüde paylaşmalı ve onları daha iyisine sahip olmak için motive etmelisiniz.

Yay burcu, eğitim hayatınızı tamamlamadıysanız bu yıl okul yaşantınıza daha da fazla özen göstermeniz gerekiyor. Geçen yılın sonlarına doğru belki istediklerinizi elde edememiş olabilirsiniz ancak bunları kafanıza takmanıza gerek yok. Yavaş yavaş toparlayacaksınız ancak. Eylül ayından sonra atacak olduğunuz her adım gelecek senenin eğitim açısından iyi veya kötü geçmesini sağlayacaktır. Hedefinizden şaşmamalısınız Yay burcu.

2018 yılı genel olarak istediklerinizi elde edeceğiniz bir süreç gibi görünüyor ancak aşkla ilgili konularda vurdum duymaz davranamazsınız. Yılın ilerleyen dönemlerinde belki de bunu acı bir şekilde tecrübe edebilirsiniz. Zorluklar söz konusu aşk hayatınız olduğunda karşınıza mutlaka çıkacaktır ancak önemli olan sizin ne yapacağınız. Hayaller kurup sonrasına dibe batmak istemediğiniz düşünüyoruz, yanılıyor muyuz Yay burcu?.

Yay Burcu 2018 İş Hayatı
Yay burcu, 2018 yılında geride kalan yıl içerisinde başlattığınız girişimleri devam ettireceksiniz. Geçen yıl yapmış olduğunuz çalışmaların kısa süreli değil daha çok ileriye yönelik olacağını söylemiştik. İşte, 2018 yılı çalışmalarınızın sonuç vereceği ve alacağınız sonuçların da yüzünüzü güldüreceği yıl olacak. Hedefleriniz doğrultusunda başarıyla ilerliyorsunuz ve sizi de bu konuda takdir etmek gerekiyor.

Siz, istediklerinize ulaşma yolunda ilerlerken her zaman olduğu gibi olumsuz gelişmeler mutlaka yaşanacaktır Yay burcu ancak geçen iki yıllık süreçte karşınıza çıkanlar sonucunda artık daha da tecrübeli olduğunuzu düşünmelisiniz. İş ve kariyer hayatınız söz konusu olduğunda asla ayak uyduramayacağınız ani değişimler ve yenilikler olmayacak. Geçen yıl planlama yapan ve kendine iş hayatıyla ilgili yol haritası çizen Yay burcu insanlarını sıkıntılar beklemiyor ancak planlama yapmayanlar için aynı şeylerden bahsetmek güç.

İş hayatlarıyla ilgili her şeyi olduğu gibi kabul eden Yay burcu insanları, 2018 yılında çok fazla mücadele ortaya koyacaksınız. Aslında burcun çalışkanlarına göre siz iki sene geriden geliyorsunuz ve bunun nedeni de sizden başkası değil. Olumsuzluklarla karşılaşacak olmanız hemen enerjinizin düşmesine neden olmasın. İş ve kariyer hayatınızda bazı şeylerin değişmesini istiyorsanız bu konuda mutlaka kararlı olmalısınız. Aksine davranışlar sergilemek sadece yerinizde saymanızı sağlayacaktır.

Yay burcu, 2018 yılının sonlarına doğru iş hayatınızda zaman zaman can sıkıcı gelişmeler olacağını bilmeli ve önlemlerinizi de önceden almalısınız. Peki, nedir bu önlemler? Öncelikle, yılın sonlarında kullanmak için biraz para biriktirmeniz iyi olabilir. Son olarak, sonlandırmanız gereken işleriniz varsa bir gün dahi geciktirmemeye çalışın. Ulaştığınız başarıların kolay olmadığınız iyi biliyorsunuz. Bunların hiç olmasına izin mi vereceksiniz Yay burcu?.

Yay Burcu 2018 Aşk Hayatı
Yay burcu, 2018 yılında sizi güldürecek ve mutlu edecek gelişmeler aşk hayatınızda yaşanacak gibi duruyor ve muhtemelen aşk falınızı okurken fazlasıyla keyif alacaksınız. Yay burcu, 2018 yılında aşk ve ilişki hayatınızla ilgili karşınıza çıkacak olan gelişmeler sayesinde mutluluğu kısa zaman içerisinde elde edebileceksiniz. Öyle ki, uzun süredir aklınızdan çıkartamadığınız olumsuz her ne varsa uçup gidiyor artık.

Doğru adımlar atacak ve elde edeceğiniz mutluluğa da dört elle sarılacak, sahip çıkacak ve kaybetmemek adına kıymet bileceksiniz. Mutlulukla ilgili inancınızın geride bıraktığımız yıl içerisinde azaldığının siz de farkında olmalısınız ancak 2018 yılı için içinizi ferah tutmanızı öneririz. Aşk hayatınızla ilgili kurduğunuz hayallerin yavaş yavaş gerçekleştiğini göreceksiniz. Yılın genelinde aşk hayatınızda tutkulu ve heyecanlı olacaksınız.

2018 yılında burcunuzda meydana gelecek olan gezegensel olayların ışığında duygularınız ve yaklaşımlarınızın da değişim gösterme ihtimali var. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda herhangi bir sorun yaşanıyorsa da kısa zaman içerisinde tekrarlanmamak üzere ortadan kalkacağını bilin. Yalnız olan Yay burcu insanları, 2018 yılında aşk hayatınızda kırılgan olabilirsiniz. Tabi ki her şeyin iyiye gitme ihtimali de var. Bunun için size mutluluk getirmeyecek kişiye ilgi duymaktan vaz geçmelisiniz.

Yay burcu, 2018 yılının ilk yarısında flört edeceğiniz kişi aşk hayatınızda son kez flört ettiğiniz kişi olmayacağı için yaşanabilecek herhangi bir olumsuzlukta hayal kırıklığına uğramamanız gerekli. Çekiciliğiniz sayesinde kısa süre içerisinde tekrardan birisini hayatınıza sokabilirsiniz. Sizin için ciddi birliktelik Mart ve Haziran ayı içerisinde kurulacak gibi duruyor. Bu süreç içerisinde hayatınıza girecek olan kişiyi iyice tanıyın ve başlangıç için de asla aceleci davranmayın.

Yay Burcu 2018 Sağlık
Yay burcu, 2018 yılının gelmesiyle beraber özellikle geride bıraktığımız yılın sonlarına doğru sizi biraz uğraştıran sağlık sorununuzun ortadan kalkmasıyla beraber rahat nefes alacaksınız. Süregelen sağlık sorununuzu kendinize dert etmemelisiniz. Sürekli düşündüğünüz zaman kendiliğinden sağlığınıza kavuşamayacağınızı ve sağlıklı olmak için de doktorunuzun önerilerine kulak vermeniz gerektiğini iyi biliyorsunuz.

Yay burcu, 2018 yılının ikinci yarısında enerjinize sandığınızdan da fazla ihtiyacınız olacak. Hareketli yaşantınıza ayak uydurmak bir yana iç dünyanızda da rahat olmak istiyorsanız enerji düzeyinizi yüksek tutmaya çalışmalısınız. Hayatınızın diğer kısımlarında yolunda gitmeyen her ne varsa bunları düşünmekten vaz geçmelisiniz. Zihinsel olarak kendinizi çıkmaza sokmak dışında başka bir işe yaramıyor. 2018 yılının tamamında fiziksel olarak güçlenmenin yollarını aramalısınız, buna ihtiyacınız olacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar