Maduro Nusret'te yemek yedi, Venezuela karıştı

Türkiye'de ünlü bir lokantada görüntülenen Venezuela Devlet Başkanı Maduro, kendini savundu. İstanbul'da lakabının “Sultan Maduro” olduğunu söyleyen lider, çok yakında ünlü restoranta yine gideceğini söyledi.

Maduro Nusret'te yemek yedi, Venezuela karıştı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
19 Eylül 2018 Çarşamba 14:01

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Çin'e yaptığı resmi ziyaretin ardından İstanbul'a uğradı. Maduro, eşi Cilia ile birlikte İstanbul'da geçirdiği iki saatte Nusr-Et adında bir lokantada yemek yedi. Nusret Gökçe, Maduro ile çektiği videoları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Venezuela'da muhalefetin önde gelen isimleri ve sosyal medya kullanıcıları, ülkelerinde ekonomik kriz yaşandığı bir dönemde Devlet Başkanı Maduro'nun İstanbul'da Nusr-Et adlı lüks lokantada yemek yemesine tepki gösterdi.

“Bakın, yeni bir teknik öğrendim”

Maduro, başkent Karakas’da salı günü düzenlediği basın toplantısında ülkesinde tepki çeken görüntülerle ilgili açıklamada bulundu. İstanbul’a kısa süreli bir ziyaret için gittiğini ve öğle yemeği yediğini belirten Maduro, “Bakın, yeni bir teknik öğrendim” diyerek Nusret Gökçe’nin tuz dökme hareketini yaptı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar