Yunanistan'da her sayı depremzedelere yardım!

Yüzyılın felaketini yaşatan Kahramanmaraş merkezli depremlerde 10 ilde de ağır yaralar açıldı. Yaraları kapamak için ise yurt içinden ve yurt dışından milyonlarca insan yardım elini uzattı. Yunanistan Basketbol Ligi'nde de bu haftaki atılan her sayı Türkiye ve Suriye'de depremlerden etkilenenlere 10 avro bağış yapılacağı duyuruldu.

Yunanistan'da her sayı depremzedelere yardım!
Son Güncelleme: 11 Şubat 2023 Cumartesi 09:58
11 Şubat 2023 Cumartesi 09:54

Kahramanmaraş merkezli iki deprem felaketinde, çevre 10 ilde her yer, yerle bir oldu. Yaşanan felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 20 bini aşarken, binlercesi ise evsiz kaldı. Afette birçok ülkeden hem arama kurtarma hem de maddi yardımlar ise gelmeye devam ediyor.

Türkiye ve Yunanistan arasında son dönemde yaşanan gerginliğe rağmen Atina da, depremin ilk gününden itibaren depremzedelerin yanında oldu.

MAÇLAR ÖNCESİ SAYGI DURUŞU

Türkiye'ye yardım eli uzatan ülkelerden Yunanistan'ın Ulusal Basketbol Ligi'nde bu haftaki maçlarda atılan her sayı için Türkiye ve Suriye'de depremlerden etkilenenlere 10 avro bağış yapılacağı duyuruldu.

Ligin internet sitesinden yapılan açıklamada, 16. hafta maçları öncesinde deprem felaketinden etkilenenler için saygı duruşunda bulunulacağı kaydedildi.

Lig yönetiminin de ayrıca bağışta bulunacağı bilgisi paylaşıldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar