Ricky Martin'den depremzedeler için destek çağrısı: Yardım etmek zorundayız

Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından Türkiye ve Suriye'deki mağdur çocuklar için yardım çağrısında bulundu. Martin, "Bildiğiniz üzere kriz zamanlarında sakin kalamıyorum. Türkiye ve Suriye'de depremin ardından gördüğümüz manzaralar yüreğimi parçalıyor" diyerek UNICEF'in bağış kampanyasının yer aldığı linki paylaştı.

Ricky Martin'den depremzedeler için destek çağrısı: Yardım etmek zorundayız
Son Güncelleme: 14 Şubat 2023 Salı 09:04
14 Şubat 2023 Salı 09:03

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından dünyaca Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, Türkiye ve Suriye'deki mağdur çocuklar için yardım çağrısında bulundu.

Martin, Instagram hesabında paylaştığı videoda, "Bildiğiniz üzere kriz zamanlarında sakin kalamıyorum. Türkiye ve Suriye'de depremin ardından gördüğümüz manzaralar yüreğimi parçalıyor" dedi.

Sanatçılığın yanında UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak da görev yaptığını hatırlatan Martin, "Şu an oradaki durum çok zor. Görüntüleri zaten izliyorsunuz. Bu yüzden yardım etmek zorundayız" ifadelerini kullandı ve UNICEF'in bağış kampanyasının yer aldığı linki paylaştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar