'Türkiye Tek Yürek' kampanyası! Muhalefet liderleri maaşlarını bağışladı

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen büyük deprem felaketinin ardından Türkiye Tek Yürek ortak yayınında AFAD ve Kızılay'a bağışlanmak için yardım toplanıyor. Programa bağlanan CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Akşener ve DEVA Partisi lideri Babacan depremzedeler için bir maaşlarını bağışladıklarını açıkladı.

'Türkiye Tek Yürek' kampanyası! Muhalefet liderleri maaşlarını bağışladı
Son Güncelleme: 16 Şubat 2023 Perşembe 08:42
16 Şubat 2023 Perşembe 08:39

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma neden olan 2 büyük depremin ardından depremzedelerin yaralarını sarmak için "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyası başlatıldı. Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz moderatörlüğünde yapılan yardım kampanyası 200 televizyon kanalı ve 500 radyoda canlı olarak yayınlanıyor. Yardım kampanyasına CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener ve DEVA Partisi lideri Ali Babacan bir maaşlarını bağışladıklarını açıkladı.

KILIÇDAROĞLU: 1 MAAŞIMI DAHA BAĞIŞLIYORUM
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Tek Yürek yardım bağışına telefonla bağlanarak katıldı. Depremzedelere 1 maaşını daha bağışlayacağını duyuran Kılıçdaroğlu, "Sizlere teşekkür ediyorum bu kampanya için, başarılar diliyorum. Herkes imkanları dahilinde bu akşam bir şeyler yapıyor küçük büyük. Ben de imkanım dahilinde bir maaşımı daha kampanyaya bağışlıyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Hepimize sabırlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve tüm CHP Milletvekilleri 9 Şubat'ta yaptıkları açıklamada bu ayki maaşlarını afet bölgesindeki depremzedelere destek olarak gönderme kararı almıştı.

AKŞENER: BEN VE EŞİM BİRER MAAŞIMIZI BAĞIŞLIYORUZ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ben ve eşim birer maaşımızı bağışlıyoruz. İnşallah bundan sonra da yardımlarımız sürecek. Allah böyle acı yaşatmasın. Ölmüşlerimize rahmet, kalanlarımıza baş sağlığı diliyorum." dedi.

BABACAN VE EŞİ BİRER MAAŞINI BAĞIŞLADI
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan kendisi ve eşi Zeynep Hanım adına birer maaşını bağışladı. Babacan "Hep beraber millet olarak bu zorluğu aşacağız. Kendim ve eşim Zeynep adına birer maaşımı bu kampanya için bağışlıyorum. Allah beterinden saklasın." dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar