Messi'den depremzedelere destek çağrısı

Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu'nun (UNICEF) başlattığı yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu. Messi, "Türkiye ve Suriye'deki yıkıcı depremlerden etkilenen binlerce çocuk ve aileleri için çok üzücü günler. Kalbim onlarla." dedi.

Messi'den depremzedelere destek çağrısı
Son Güncelleme: 13 Şubat 2023 Pazartesi 09:20
13 Şubat 2023 Pazartesi 09:16

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu'nun (UNICEF) başlattığı yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu.

Messi, Instagram hesabından UNICEF'in internet sitesindeki ilgili sayfanın linkini paylaşarak, "Türkiye ve Suriye'deki yıkıcı depremlerden etkilenen binlerce çocuk ve aileleri için çok üzücü günler. Kalbim onlarla. UNICEF başından beri çocukları korumak için bölgede çalışıyor. Yardımınız çok değerli" ifadelerini kullandı.

Messi, Türkiye'deki depremzedelere yardımcı olmak adına Merih Demiral'ın düzenlediğini yardım kampanyasına katılarak formasını da açık artırmayla satılması bağışlamıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar