için kaldı

Mahsun Kırmızıgül'den GSM operatörlerine çağrı

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından afet bölgesinde günlerce erişim sorununa tepkiler sürerken Mahsun Kırmızıgül, operatör şirketlerine dikkat çeken bir çağrıda bulundu: Günlerdir en çok karşılaştığım ihtiyaç cep telefonu... Operatör şirketlerine çağrımdır; depremzedelere telefonlar dağıtın.

Mahsun Kırmızıgül'den GSM operatörlerine çağrı
Son Güncelleme: 23 Şubat 2023 Perşembe 15:36
23 Şubat 2023 Perşembe 14:46

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem sonrası afet bölgesine giden ve Ahbap Derneği ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyleyen şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, afete ilişkin paylaşımlarını sürdürüyor. Kırmızıgül, son olarak depremzedelerin yakınları ile iletişim kurmasını vurgulayarak, operatör şirketlerine çağrı yaptı.

Mahsun Kırmızıgül paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:

"Enkazdan çıkan insanların çoğu telefonlarını depremde kaybetmişler. Günlerdir en çok karşılaştığım ihtiyaç cep telefonu... Operatör şirketlerine çağrımdır; depremzedelere telefonlar dağıtın. Sizin vesilenizle insanlar yakınları ile iletişim kurabilsinler.

Apple ve Samsung Türkiye; bu iki dünya devinin de depremzedelere telefon kampanyasına el atması, gönülden yardım etmesi gerekiyor. Lütfen destek verin bunu yayalım."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar