için kaldı

Madonna'dan AHBAP paylaşımı: Bağış yapabileceğiniz en iyi yer

Şarkıcı Madonna, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen afetzedelere bağış için Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP'a bağış çağrısında bulundu. Madonna, 'bağış yapabileceğiniz en iyi yer' yazarak paylaşımına AHBAP'ın internet sitesini ekledi.

Madonna'dan AHBAP paylaşımı: Bağış yapabileceğiniz en iyi yer
Son Güncelleme: 15 Şubat 2023 Çarşamba 08:48
15 Şubat 2023 Çarşamba 08:40

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, sosyal medya hesabından Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından afetzedelere bağış için Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP'a bağış çağrısında bulundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Herkes Sevgililer Günü’nde aşktan söz ediyor. Tüm sevgi ve iyileştirici enerjimizi bu şiddetli depremde büyük kayıp ve yıkım yaşayan Suriye ile Türkiye’ye gönderelim. 33 bin 181 kişi öldü. Birçok kişi evini, işini ve tabii sevdiklerini kaybetti. Şehirler tümüyle haritadan silindi. Bu çok üzücü!" ifadelerini yazan Madonna, AHBAP platformuna bağış çağrısında bulundu.

Madonna paylaşımının sonuna, "The Best Place to Donate is—-ahbap.org" (bağış yapabileceğiniz en iyi yer ahbap.org) ifadesini yazdı.

1676409425703-madonna.jpg

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar