8 Kasım 2023 günlük burç yorumları!

8 Kasım 2023 günlük burç yorumları! Sizler için hazırladık. Günlük hayatınızda aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne? Size neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? İşte 8 Kasım 2023 günlük burç yorumları!

8 Kasım 2023 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 3 Kasım 2023 Cuma 17:36
3 Kasım 2023 Cuma 17:35

8 Kasım 2023 günlük burç yorumları! Sizler için hazırladık. Günlük hayatınızda aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne? Size neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? İşte 8 Kasım 2023 günlük burç yorumları!

8 Kasım 2023 günlük burç yorumları!

8 Kasım 2023 Koç burcu yorumu

Kafan çok karışık ama nereye kadar böyle gidecek. Kırdığın, üzdüğün insanlardan artık özür dilemelisin. Yoksa iç huzurunu sağlaman biraz zor olabilir.

8 Kasım 2023 Boğa burcu yorumu

Aşk hayatını bir köşeye koymuşsun hatta  aklına bile getirmiyorsun tamamen kariyer odaklısın. İnsanlar sürekli mantık çerçevesinde olmana şaşırıyor. İstediklerini elde ederek daha çok şaşıracaksın.

8 Kasım 2023 İkizler burcu yorumu

Ev kuşu musun sen? biraz çık hava al sonbahar senin mevsimin yeni başlangıçlar için kararalar almalısın.

8 Kasım 2023 Yengeç burcu yorumu

İstediklerinin olması için gün sayabilirsin artık, çünkü gerçekleşmesine çok az kaldı. Çevrendeki yanındaymış gibi görünen insanlara dikkat etmelisin.

8 Kasım 2023 Aslan burcu yorumu

Geçmişte kalp kırmış gibisin bunları telafi etmeden hayatındaki istediklerin tam yerinde olmayacak gibi  bunları telafi etmelisin.

8 Kasım 2023 Başak burcu yorumu

Hayatında hep rekabet etmişsin aşk hayatında, iş hayatında ama yorulmuşsun. Beklediğin yaşaman gereken güzellikler kapında sanki biraz kendine zaman ayırmalısın.

8 Kasım 2023 Terazi burcu yorumu

AH bu boğalar, biraz aşk hayatında kısıtlısın bu durumu aşman lazım nereye kadar böyle olacak , avuçlarını aç ve özgür bırak elindeki kişiyi o zaten seninle hep.

8 Kasım 2023 Akrep burcu yorumu

Arayış içinde olmak seni de yormadı mı? Sürekli yeni insanlarla tanışmak, kedine yapmadığın yatırımı başkalarına yapıyorsun ve çevrende nankör insanları çoğaltıyorsun.

8 Kasım 2023 Yay burcu yorumu

Rahatlık, mutluluk, neşe, sevgi, rengârenk bi bakış açısı bu kelimler senin için var olmuş sanki.

8 Kasım 2023 Oğlak burcu yorumu

Radikal kararlar alıyorsun son zamanlar akışına bırakmalısın. Para akışını iyi yönetmelisin aksi takdirde yüklü bir borcun altına girebilirsin. Dikkatli olmakta fayda var.

8 Kasım 2023 Kova burcu yorumu

Kariyer, kariyer bir yere kadar aşk hayatına odaklanmalısın yoksa yakınındaki cevherleri kaçıracaksın gözünü açmalısın.

8 Kasım 2023 Balık burcu yorumu

Son zamanlarda yaşadığınız bazı sıkıntılar artık geride kaldı. Önünüzde güzel bir hayat var. Lakin bu hayatın içinde sıkıcı ve zor şeylerde olacak tabi ki. Sabır en güzel ilaçlardan biridir. Olaylar karşısında sakin kalmanızda fayda var.

Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astrolojiye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi’mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay’ın, Güneş’in, ay Güneş Sistemi’mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki hareketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar