5 Ağustos 2023 günlük burç yorumları!

5 Ağustos 2023 günlük burç yorumları! Sizler için hazırladık. Günlük hayatınızda aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne? Size neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? İşte 5 Ağustos 2023 günlük burç yorumları!

5 Ağustos 2023 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 4 Ağustos 2023 Cuma 17:06
4 Ağustos 2023 Cuma 17:04

5 Ağustos 2023 günlük burç yorumları!

5 Ağustos 2023 Koç burcu yorumu

Bu aralar bazı sıkıntılar karşısında hazırlıklı durumdasınız. Maddi anlamda hazırlığınız olduğu için kendinizi kuvvetli hissediyorsunuz. İlişkinizde bazı sıkıntılarınız olsa da bu durumu konuşarak halledebilirsiniz.  Bu aralar tatil planlarınız da mevcut ayağınızı yorgana göre uzatın.

5 Ağustos 2023 Boğa burcu yorumu

İş çevrenizde yaptığınızı projelerle herkes tarafından takdir ediliyorsunuz. İnsanların size takdirle bakışı sizi mutlu ediyo5r. İlişkinizde sallantılı tarafı geride bıraktınız. Lakin konuşarak dertlerinizi birbirinize iyice anlatarak rahatlayıp anlaşabilirsiniz. Bu aralar para kaybınız olabilir harcamalarınıza dikkat ediniz.

5 Ağustos 2023 İkizler burcu yorumu

Kariyer çalışmalarınıza hız verdiniz gayretiniz neticesinde başarılı olacaksınız. Son zamanlarda yaşadığınız sıkıntıları atlatacaksınız. Aile içinde tartışmaları n içinde bulacaksınız kendinizi. Bui tartışmalardan yara almadan çıkmayı çabalamalısınız. Kısa bir süre sonra bu tartışmalar son bulacaktır.

5 Ağustos 2023 Yengeç burcu yorumu

İnsanların sizse bakışı son zamanlarda değişmiş durumda. Yapmış olduğunuz çalışmalarla gözleri üzerinizde topluyorsunuz. Sitilinizde de bir değişim söz konusu, giyiminizle de göz kamaştırıyorsunuz. Maddi anlamda birikimlerinizi kullanarak şu anki sıkıntılarınızı giderebilirsiniz.

5 Ağustos 2023 Aslan burcu yorumu

Kısa süreli bir tatil size iyi gelecek. Bütün yılın sıkıntısını atarak biraz rahatlayacaksınız.  Tatil size iyi gelecek. Bu arada biraz harcamalarla açılabilirsiniz. Lakin kısa sürede toplanırsınız. Seyehatin yanında bir takım eğitimler de söz konusu olabilir.

5 Ağustos 2023 Başak burcu yorumu

Partnerinizle aranızdaki tartışmalar dur durak bilmiyor. Adeta birbirinizle kavga için sudan sebepler arıyorsunuz. İlişkinizi kurtaramıyorsunuz profesyonel bir destek alabilirsiniz. bu durum da kurtarmanıza sebep olmuyorsa

5 Ağustos 2023 Terazi burcu yorumu

Bu aralar masraflarınızda bazı artışlar olabilir., Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. gereksiz şeyleri sırf hoşunuza gidiyor diye almamalısınız. Harcamalarınıza dikkat ederek bütçe dengesini sağlayabilirsiniz. Geçmiş geçmişte kaldı. Artık geriye doğru bakmamalısınız.

5 Ağustos 2023 Akrep burcu yorumu

 Yakın zamanda tatil söz konusu olabilir. Harcamalarınızı istenmeyen sebeple aştınız. Ama yakın zamanda bir yerden gelecek maddiyat ile kendinizi düzeltebilirsiniz. İlişkinizde iyi zamanlara geçirebilirsiniz. Yaşadığınız bazı olayları unutamamanız size acı veriyor. Kendinizi yer yer dışlanmış gibi hissediyorsunuz. bu psikolojiyi zamanla düzeltmeniz gerekli.

5 Ağustos 2023 Yay burcu yorumu

  Değişin duygularınıza sahip çıkmalı kararlı bir duruş sergilemelisiniz. İnişli çıkışlı duygularınız ve kararlarınız nedeniyle çevrenizde sıkıntıya düşüyor. Maddi anlamda bazı sıkıntılar söz konusu olsa da ilerde düzeleceksiniz.

5 Ağustos 2023 Oğlak burcu yorumu

Bazı konularda ikna olmanız istense de siz inatçılığınızla üstesinden geliyorsunuz. siz Partnerinizin size vereceği desteği de unutmamalısınız. Güç ve his unsurunu birlikte yaşamak isteyeceksiniz. Sosyal aktivitelerde aşk tuzaklarına dikkat etmelisiniz.

5 Ağustos 2023 Kova burcu yorumu

Aile içindeki bazı tartışmalarda kendinizi sıyırmak isteseniz de hep tartışmaların içinde buluyorsunuz kendinizi. Partnerinizle kısa süreli bir tatil söz konusu olabilir. İnsanların size bakış açısı son zamanlarda iyi anlamda değişti.

5 Ağustos 2023 Balık burcu yorumu

Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız. Bugün konuştuğunuz kişileri kolayca etkileyebiliyorsunuz.

Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astrolojiye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi’mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay’ın, Güneş’in, ay Güneş Sistemi’mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki hareketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar