29 Temmuz 2023 günlük burç yorumları!

29 Temmuz 2023 günlük burç yorumları! Sizler için hazırladık. Günlük hayatınızda aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne? Size neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? İşte 25 Temmuz 2023 günlük burç yorumları!

29 Temmuz 2023 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 25 Ağustos 2023 Cuma 16:49
25 Ağustos 2023 Cuma 16:40

29 Temmuz 2023 günlük burç yorumları! Sizler için hazırladık. Günlük hayatınızda aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne? Size neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? İşte 29 Temmuz 2023 günlük burç yorumları!

29 Temmuz 2023 günlük burç yorumları!

29 Temmuz 2023 Koç burcu yorumu

Yaşadığınız bazı sıkıntıların geçici olduğunu biliyorsunuz. Yaptığınız harcamalara biraz dikkat etmelisiniz. Yoksa derin bir kuyuya girebilirsiniz. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Yaşamınızda bazı sürprizler olabilir. Sevindirici gelişmeler yaşanabilir.

29 Temmuz 2023 Boğa burcu yorumu

Fiziksel ve zihinsel olarak kendinizi biraz yorgun hissedebilirsiniz. biraz tatil yapmanızda fayda var. bulunduğunuz ortamdan uzaklaşıp kendinizi dinleyebilirsiniz. Biraz deniz ve ağaçlar size iyi gelebilir.

29 Temmuz 2023 İkizler burcu yorumu

Koşulsuz olarak sevgilinizi isteklerini yerine getirmeniz bu ilişkinin sonunda kaybeden olarak çıkmanıza neden olabilir. Maddi anlamda zor zamanlar geçirebilirsiniz. Ayağınızı yogana göre uzatmalısınız. İnsanların size nasıl baktığı umurunuzda olmasın pek.

29 Temmuz 2023 Yengeç burcu yorumu

Bugün alış veriş duygularınız ön planda kendinizi dışarı atabilirsiniz. İçinizden bir sese sürekli bir şey almalısınız diyor ama çok açılmamalısınız. Tabi kendinizi ihmal de etmeyin. Ailenize karşı bazı tutumlar içindesiniz bazı olaylara sizin düşündüğünüz gibi olabilir.

29 Temmuz 2023 Aslan burcu yorumu

Uzun zamandır üstünde durduğunuz yarım kalyan işleriniz var. Onu bugün tamamlamak üzere çalışmalarınıza hız veriyorsunuz. Yaptığınız şeylerin eleştirilmesine karşı biraz alınganlık gösterebilirsiniz. Rahatlamak çini biraz dinlenmelisiniz.

29 Temmuz 2023 Başak burcu yorumu

Hayal gücünüz olağanüstü bundan kaynaklı işlerinizde başarılı olabiliyorsunuz. bu aralar yoğunluğunuzdan kaçarak biraz tatil yapabilirsiniz. Deniz kum ve güneş ruhen size iyi gelebilir. Biraz tanıdığınız insanlardan uzaklaşmak kafa dinlemenize iyi gelebilir. Kısa bir tatille bir dönem yaşadığınızı sıkıntıyı atabilirsiniz.

29 Temmuz 2023 Terazi burcu yorumu

Yaşadığınız bazı olayların düşündüğünüz gibi olmadığını zaman içinde göreceksiniz. Sıkıntılarınızın gelip geçici olduğunu buluyorsunuz. Onlarda bir misafir hayatınızda geldiği gibi gitmesini de bilecekler. Zaman her sıkıntının ilacıdır. Zamanla her şey düzelecektir. umudunuzu kaybetmeyin.

29 Temmuz 2023 Akrep burcu yorumu

Alışkınlıklarınızı değiştirmek istiyorsunuz. Ama bu biraz zor olabilir. Yavaş yavaş başlamalısınız.  Harcamalarınıza dikkat etme sizin açınıza iyi olur. Gelir gider dengenizi düzgün yapamazsanız ileride altından kalkamayacağınız durumlara düşebilme ihtimaliniz yüksek.

29 Temmuz 2023 Yay burcu yorumu

 Son zamanlarda karşınızdakileri dinlememe huyunuz ortaya çıkmış durumda. Yaptığınız işlerde sadece kendinizi öne alıp size verilen tavsiyeleri dinlememek iyi bir şey değil.  Verilen tavsiyeleri dinleyip mantık süzgecinden geçirip aklınıza yatanı yapabilirsiniz.

29 Temmuz 2023 Oğlak burcu yorumu

İş yerinde yaptığınız çalışmalarla göz dolduruyorsunuz. Parlak fikirleriniz sayesinde parmakla gösterilen birisiniz. Özel ilişkinizde biraz sıkıntılarınız olsa da partnerinizle konuşarak bu durumu atlatabilirsiniz. çözülmeyecek sıkıntılar değil bu yaşadıklarınız.

29 Temmuz 2023 Kova burcu yorumu

 Kendinizi denemekten hiç sıkılmıyorsunuz, sürekli bir heyecan ve yenilik peşinde koşuyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi göstermek için yoğun gayret içindesiniz. Çevrenizin verdiği avantajları iyi değerlendirmelisiniz.

29 Temmuz 2023 Balık burcu yorumu

Her şeyin bir sonu olduğunu artık anlamalısınız. Güzel ve kötü şeyler sürekli yanımızda olamaz. Ya da ikisi her zaman bir arada olmayabilir. Güzel şeyleri ne kadar seviyorsak, kötü şeyler de bizim yaşantımıza ait.  Kötü şeyler olmazsa

Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astrolojiye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi’mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay’ın, Güneş’in, ay Güneş Sistemi’mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki hareketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar