28 Ekim 2023 günlük burç yorumları!

28 Ekim 2023 günlük burç yorumları! Sizler için hazırladık. Günlük hayatınızda aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne? Size neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? İşte 28 Ekim 2023 günlük burç yorumları!

28 Ekim 2023 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 27 Ekim 2023 Cuma 13:57
27 Ekim 2023 Cuma 13:51

28 Ekim 2023 günlük burç yorumları! Sizler için hazırladık. Günlük hayatınızda aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne? Size neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? İşte 28 Ekim 2023 günlük burç yorumları!

28 Ekim 2023 günlük burç yorumları!

28 Ekim 2023 Koç burcu yorumu

Vermiş olduğunuz kararlar neticesinde bazı riskler almış durumdasınız. Bu riskler karşısında düşmek de var yükselmek de. Sonuçlarına sadece sizin katlanacağınız bir durum bu. Lakin verdiğiniz kararlar sizi için önem kastediyor. Risk alarak büyümeyi hedeflemek gerçekten cesaret işi

 

28 Ekim 2023 Boğa burcu yorumu

Partnerinizle aranızda yaşadığınız bir takım sorunlar aile çevrenize de yansıyor. Bu gerginlik sizi çok fazla ele geçirmiş durumda. partnerinizle bu meseleyi konuşarak ya tamam ya devam aşamasına girmeniz gerekli. Aksi halde bu gerginlik ve tedirginlik sizi daha fazla yoracaktır.

28 Ekim 2023 İkizler burcu yorumu

 

Maddi açıdan yaşadığınız bir takım sıkıntılar mevcut olsa da sizi rahatlatacak yardım aile çevrenizden gelecektir. Onlar her zaman sizin yanınızda olduğunu sizlere gösterecektir. Bu durumla kendinizi biraz daha rahatlamış hissedeceksiniz. Maddi sıkıntıdan kurtulmuş olsanız da harcamalarınıza yine de dikkat etmelisiniz

28 Ekim 2023 Yengeç burcu yorumu

 Son zamanlarda yaşadığınız stresi bir türlü atamadınız. Yaptığınız etkinlikler içinizde bir takım fırtınaları atmış değil. Sakin olmanızda yarar var. Maddi anlamda rahat olmanız sizi savurganlığa yöneltmesin.

28 Ekim 2023 Aslan burcu yorumu

Kazançlarınızı iyi değerlendirmeniz gerekli. Ailenize küçük sürprizler yaparak onları sevindirebilirsiniz. Yatırım yaparak kazançlarınızı bu şekilde değerlendirebilirsiniz. Partnerinizle ilişkiniz ciddi boyuta varabilir.

28 Ekim 2023 Başak burcu yorumu

Yaşamınız boyunca insanların size ne der diye düşünmeniz size yarardan çık zarar getirecektir. Artık başkaları ne der diye düşünmekten kendinizi çıkartın. Partnerinizle aranızdaki tartışmalardı artık bir kenara atmanın zamanı geldi. Yoksa ilişkinizde tartışmalar bu ilişkinin sonunu getirebilir.

28 Ekim 2023 Terazi burcu yorumu

Partnerinizle aranızdaki ilişkiler artık ciddileşmeye başladı. Ailelerinizin tanışma vakti geldi gibi. Üstünüze düşenleri yaparak partnerinize karşı ciddiyetinizi göstermenin vakti geldi. Maddi anlamda biraz sıkılsanız da bu tatlı sıkıntılar zamanla geçecektir.

28 Ekim 2023 Akrep burcu yorumu

  Bu aralar seyahat planlarınız var. Dikkatli olmalısınız. Bu seyahat size iyi gelecek. Maddi anlamda sıkıldığınız dönemler geride kaldı artık. Biraz daha rahat günler geçireceksiniz.

28 Ekim 2023 Yay burcu yorumu

Şartlarınız zor olsa da en iyi şeyler zor zamanlarda ortaya çıkar. Biraz sabır etmelisiniz. Sabrın sonu size iyi gelecektir.  Harcamalarınıza dikkat edin, aksi halde içinden çıkamayacağınız bir borç yüküne girebilirsiniz.

28 Ekim 2023 Oğlak burcu yorumu

Ülkenin ekonomik durumunun iyi olmaması tabi ki herkes gibi sizi de etkiledi. Ailenizi geçindirmekte zorlanıyorsunuz. Yakın bir yerde bir para gelebilir. bu durum sizi bir an olsun rahat nefes aldırabilir. Finansal konular sizin ön planda. Tarımla ilgilenerek ruhen kendinizi dinlendirebilirsiniz.

28 Ekim 2023 Kova burcu yorumu

İlişkilerinizde bir anlık öfke ile tartışmaları zirveye çıkarıyor, gereksiz yere tartışmalar gebe kalıyorsunuz. Karşınızdaki kişileri de dinlemeyi öğrenmeniz gerekli.  Sağlık sorunlarınız olabilir. Kendinize biraz vakit ayırın kendinizi dinlendirmeye çalışın.

28 Ekim 2023 Balık burcu yorumu

Akraba içi tartışmaların odağında olabilirsiniz. Zeki cevaplarınızla bu tartışmalardan kıskıvrak çıkabilirsiniz. İnsanların son zamanda size davranışları bir gariplik hissediyorsunuz. Zamana bırakın yakında işin kokusu çıkacaktır.

Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astrolojiye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi’mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay’ın, Güneş’in, ay Güneş Sistemi’mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki hareketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar