22 Kasım 2023 günlük burç yorumları!

22Kasım 2023 günlük burç yorumları! Sizler için hazırladık. Günlük hayatınızda aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne? Size neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? İşte 22 Kasım 2023 günlük burç yorumları!

22 Kasım 2023 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 21 Kasım 2023 Salı 16:07
21 Kasım 2023 Salı 15:59

22Kasım 2023 günlük burç yorumları! Sizler için hazırladık. Günlük hayatınızda aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne? Size neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? İşte 22 Kasım 2023 günlük burç yorumları!

22 Kasım 2023 günlük burç yorumları

22 Kasım 2023 Koç burcu yorumu

Hayatına doğru bir insan girerse çok sadık kalır. Değer veren ama alamadığında hemen siler ona göre davranın koçlara.

22 Kasım 2023 Boğa burcu yorumu

Birinin laflarıyla iş yapmayı sevmez. Eğer yapıyorsa sizi dinlediği için değil kendi istediği için yapıyordur.

22 Kasım 2023 İkizler burcu yorumu

İkizler şu an ki duruma, kafaya gelene kadar çok gece atlattı. Çok sabah oldu ama artık güneşi sadece kendine doğar. Bir tek kendini düşünür.

22 Kasım 2023 Yengeç Burcu

Kırmayın artık şu yengeçleri, bir kez kırıldı mı dönüp arkasına bakmaz. Bir insanı kafasında bitirmişse geri dönüş yoktur. Geçmiş olsun.

22 Kasım 2023 Aslan burcu yorumu

Son zamanlar yaşadıklarından dolay o kadar yorgun ve kafa karışıklığı yaşıyor ki, senelerce tek kalıp düşünce anca kendini toparlar.

22  Kasım 2023 Başak burcu yorumu

Bu  zamana gelen kadar çok yol  kat etti. Artık eskisi gibi uzun yollar yürüyemiyor. Heves ettiği şeyler eskisi gibi heyecan vermiyor bir şarkıyı 20-50 kez dinleyemiyor. Neler oluyor sana bi kendine gel!

22 Kasım 2023 Terazi burcu yorumu

Başkalarının dediklerine aldırış etmeden kendi bildiğinden şaşmaz. Yanlışta olsa doğru da olsa kendi bildiklerine inanır. Bu yüzden hatalarıyla dolu ve geleceği ön görebilendir.

22 Kasım Yay burcu yorumu

Kişiye göre hareket eder. Karşısındaki insanı güldürmeyi, mutlu etmeyi de bilir. Burnundan getirmeyi de bilir. Ayağınızı denk alın.

22  Kasım 2023 Akrep burcu yorumu

Plotanik takılmayı sever, aşkı ta doruklarında yaşar. Akrep tarafından seviliyorsanız çok şanlısınızıdır. Sinirlidir ama anlayış üzerinde üstüne başka burç tanımam.

22 Kasım 2023 Oğlak burcu yorumu

Kararsız hallerin san yakın olan kişileri üzüyor ve uzaklaştırıyor. Sen net kararların insanısın karşındaki insanlardan bunu bekleyip sen olanları ikilemde bırakamazsın artık toparlan yoksa çok eyvah diyeceksin

22 Kasım 2023 Kova burcu yorumu

Zamana bırakmaktan nefret eder bir kova ne olacaksa hemen olmalı çünkü hayat onun için hemen geçiyor ve anı doya doya çıkarmalıdır.

22 Kasım 2023 Balık burcu yorumu

Uzun ilişkilerin burucudur balık sevgisini öyle bir hissedersin ki ayakların yerden kesilir ama bir soğursa işte o zaman yere çakılırsın ve ne olduğunu anlamazsın. Dürüstlüğü sever ama yeri gelince  durumu kurtarmak için iyi yalan söyler.

Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astrolojiye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi’mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay’ın, Güneş’in, ay Güneş Sistemi’mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki hareketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar