2018 Haziran ayı aylık burç yorumları

2018 Haziran ayı aylık burç yorumlarını sizler için hazırladık. Sizin burcunuzun nisan ayı boyunca hangi gelişmelerin beklediğini yazımızdan öğrenebilirsiniz.

2018 Haziran ayı aylık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
2 Haziran 2018 Cumartesi 17:45

2018 Haziran ayı aylık burç yorumları

Koç burcu

Bu ay göstereceğiniz cesaret her yönden şansınızı arttırabilir. Maddi anlamda bu ay olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tereddüt etmeden akıllıca kararlar vermek çok iyi geri dönüş almanızı sağlayabilir.

Boğa burcu

Haziran ayının enerjisi adeta üzerinizde olacak. Bu ay istikrarlı gelişmeler sizinle olacak. Güvenilir birtakım insanlar iş hayatınızda tanınmanızı sağlayabilir. Özel hayatınızda eşinizden ya da partnerinizden gelen maddi ve manevi destek sizi rahatlatabilir.

İkizler burcu

Bu ay maddi anlamda kazançlarınız sizi tatmin etmese de kalıcı bir enerjiniz hakim olabilir. Yakın arkadaşınızla yapacağınız para alışverişinizde dikkatli olmanız önerilebilir çünkü verdiğiniz parayı geri alamayabilirsiniz. Bu ay özel hayatınızla ilgili karar alırken iyi düşünün.

Yengeç burcu

Bu ay maddi anlamda zarar görebilirsiniz. Özellikle dolandırıcılık konusunda dikkatli olmanızda fayda var. Resmi evraklarda yetkiniz dışında imza kullanılmamasına özen gösterin. Bitti sandığınız özel hayatınızda yakınlarınızın da desteği ile yeniden gelişmeler yaşanabilir.

Aslan burcu

Bu ay eğitim ve kariyer hayatınızda ayrı bir büyüme sağlayabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz projeler beklenmedik finansal kazanımları beraberinde getirecek. Güçlü bağlantılarınız sayesinde yurt dışında önemli gelişmelere imza atmanıza neden olabilir.

Başak burcu

Bu ay sizin için manevi anlamda iyileşmelerin yaşanacağı bir ay olacak. Ruhsal anlamdaki arınmayı hissedebilirsiniz. Bu ay iş ve eğitim hayatınızda mutlu olacak gelişmeler sizinle olabilir. Ailesel konularda bazı haksızlıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Terazi burcu

Bu ay bazı dedikoducu kişiler nedeniyle gerçek dostluklarınızda zedelenmeler olabilir. Kimsenin dolduruşuna gelmeyin ve dostlarınızı bu konularda sorgulamaktan vazgeçin yoksa üzülen siz olursunuz.

Akrep burcu

Bu ay yatırım konularıyla ilgili planlarınızı Haziran ayının ilk hafta yapmanızda fayda var. Ortaklıklarda verilen sözler yerine getirilmeyebilir ve bu konularda dolandırılabilirsiniz. Özel yaşamınızda başına buyruk hareketler sert tartışmalara zemin hazırlayabilir.

Yay burcu

Bu ay iş hayatınızla ilgili yaşayacağınız yolculuklar özel yaşamınızda şansınızı arttırabilir. Hedeflerinize kavuşmak için bu ay çok çalışmanız gerektiğinin bilincinde olmanız gerekiyor. Bu ay fikir çatışmaları nedeniyle bazı tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Oğlak burcu

Bu ay iş hayatınızda yeni projelere imza atabilirsiniz. Yeni projeler eşliğinde yaşanacak olan değişimler size tüm ay boyunca olumlu enerji verebilir. Bu başarılarınızı kazanca çevirmenizin zamanı geldi.

Kova burcu

Bu ay iş yaşamınızdaki sorumsuz insanlardan kaynaklı olarak bazı zorluklar yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Kızgınlıkla daha sonra size zararı dokunacak davranışlar içinde olabilirsiniz. Bu ay olumlu gelişmeler sizinle olacak ancak girişimci olmanız şartıyla.

Balık burcu

Bu ay siz siz olun kimsenin avukatı olmayın. Kişisel ilişkileriniz ve yakın dostlarınızla ilgili doğru bildiğiniz pek çok şey sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Siz bunlara takılmak yerine kendi ideallerinizi nasıl gerçekleştirebileceğinize odaklanın.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar