Tokat’ta kaybolan Evrim Atış'ı babası mı öldürdü?

Türkiye’yi son dönemlerde derinden etkileyen çocuk kaybolma haberlerine bir yenisi eklendi. Tokat’ta kaybolan Evrim Atış'ın ile ilgili şok eden detaylar..

Son dönemlerde tüm Türkiye’yi etkileyen çocuk kaybolma vakalarına bir yenisi eklendi. Henüz Eylül’ün, Leyla’nın, Umut’un ve Yusuf’un ölüm haberleri şokunu atlatamamışken Tokat Turhal’da 4 yaşında Evrim Atış adında küçük bir kız çocuğu kayboldu. Detaylar haberimizde.

Tokat’ta kaybolan Evrim Atış bulundu mu?

Tokat'ın Turhal ilçesi Yenisu köyü yaylasında 4 yaşındaki Evrim Atış, hayvanları suya götürmek için evden ayrılan babaannesinin peşinden gitti. Küçük Evrim'i fark ederek eve götürüp bırakan babaanne, bir süre sonra geri döndü. Evde torununu bulamayan babaanne, komşularından yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve AFAD ekipleri, bölgede arama çalışması başlattı. Yayladaki geniş bir alanda çalışmalarını sürdüren Jandarma ekiplerine "dalgıç" isimli köpek de destek verdi. Küçük Evrim'in kalça çıkığı hastalığının olduğu öğrenilirken anne ve baba ile akrabaların ifadeleri alındı. Evrim Atış’ın (3,5) adliyeye sevk edilen anne-babası Dilek ve Burhan Atış çifti, sorgularının ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Babaanne Satı Atış ise serbest bırakıldı.

Evrim Atış'ı babası mı öldürdü? Nasıl öldü?

Tokat'ın Turhal ilçesinde, 10 Temmuz'da yaylada kaybolan Evrim Atış'ın (3,5) dün gece tutuklanan babası Burhan Atış'ın ifadesinde önce, "Traktörden düşüp öldü, babamın mezarına gömdüm" dediği, daha sonra ifadesini geri çekerek kızının nerede olduğunu bilmediği yönünde çelişkili ifadeler verdiği ortaya çıktı.