3,5 yaşındaki Evrim'den haber alınamıyor

Tokat'ın Turhal ilçesinde, sabah saatlerinde evlerinin önünde oynarken kaybolan 3,5 yaşındaki Evrim'den haber alınamıyor.

3,5 yaşındaki Evrim'den haber alınamıyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
10 Temmuz 2018 Salı 20:53

Tokat’ın Turhal ilçesine bağlı Yenisu köyü yaylasında, 3,5 yaşındaki Evrim evlerinin önünde oynarken kayboldu.

Dilek-Burhan Atış çiftinin 2 çocuğundan büyüğü olan Evrim Atış, sabah saatlerinde hayvanları suya götürmek için evden ayrılan babaannesi Satı Atış’ın peşinden gitti.

Küçük Evrim’i fark eden babaanne Satı Atış, torununu eve bıraktıktan sonra tekrar ayrıldı. Bir süre sonra geri dönen Satı Atış. evde torununu bulamayınca komşularından yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve jandarma ekipleri arama çalışması başlattı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

huzur islamda En beğenilen yorum
Ya Allah aşkına peşinden geldi tekrar eve bıraktı evde kim vardı yoksa kimse yokmu bu masum savunmasız yavrulara en büyük kötülüğü anneler yapıyo ben hanıma diyorum ki iş görme gerekirse yemek yapma 5 saniyelik olay bulaşık yıkıyorum çocuk balkondan atladı Allah muhafaza
ilkay yucedağ
Allahim bu cuma hatrina dualarimizi kabul eyle şu minik yavrumuzu anasina babasina bağişla başina bir şey gelmemiş olsun şu mahsum savunmasiz cocuklara bu kötülüğü yapana imkan verme rabbim Allah belalarini versin inşallah küçük evrim bulunur inşallah anne babasinin yüreği yanmasin evlat acisi kadar kötü bir yok bu dünyada küçük evrimim bir an önce bulun bulunki annenin babanin yuregine soguk su serp bitanem allah her zaman yaninda olsun insallah kiyamam sana tüm annelere babalara sesleniyorum cocuklariniza göz kulak olun lütfen benimde iki cocugum var biri kiz biri erkek lavaboya giderken ben onlarin pesinden gidiyom yeminle