Reynmen Derdim Olsun kamera arkası görüntüleri izle | Derdim Olsun klibi kamera arkası

Reynmen Derdim Olsun kamera arkası görüntüleri izle | Derdim Olsun klibi kamera arkası | Ünlü Youtuber Reymen'in çektiği Derdim Olsun klibinin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı. Reynmen Derdim Olsun kamera arkası görüntüleri izle | Derdim Olsun klibi kamera arkası

Reynmen Derdim Olsun kamera arkası görüntüleri izle | Derdim Olsun klibi kamera arkası | Ünlü Youtuber Reymen'in çektiği Derdim Olsun klibinin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı. Reynmen Derdim Olsun kamera arkası görüntüleri izle | Derdim Olsun klibi kamera arkası

Ünlü Youtuber Reynmen'in Derdim Olsun şarkısına çektiği video klibin kamera arkası görüntüleri paylaşıldı. Yayımlandığı günden beri olay yaratan klip uzun süre youtube'un trendler listesinde birinci sırada yerini korudu. 

Reynmen Derdim Olsun kamera arkası görüntüleri izle

Reynmen'in klibinde dikkat çeken bazı ayrıntılar şarkının Büyük Birlik Partisi'nin uçak kazasında hayatını kaybeden lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nu anlattığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili sessizliğini uzun süre koruyan Reynmen yaptığı açıklamada, "Hak verecek olursanız şarkımın veya klibimin herhangi bir siyasi tarafa mal edilmesini istemiyorum allah bilir diyip geçelim.'' ifadelerini kullanmıştı.

Reynmen'in klibinde Muhsin Yazıcıoğlu detayı

Ünlü Youtuber Yusuf Aktaş (Reynmen) çıkardığı yeni şarkı ve video klibi gündeme bomba gibi düştü. Reynmen'in Derdim Olsun klibinde uçak kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nu anlattığı iddia edildi.

KAR-KIŞ: Hatırlanacağı üzere Muhsin Yazıcıoğlu karlar üzerine şehit olmuştu.

KURT: Muhsin Yazıcıoğlu Ülkücüdür. Kurt, Ülkücülüğün sembolüdür.

HELİKOPTER: Muhsin Yazıcıoğlu, düşen helikopterde şehit olmuştu.

SUİKAST: Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesi suikast olarak değerlendiriliyor.

ŞEHİTLER: Reynmen, klipte mezara girdikten sonra topraktan elini çıkartıyor. Burada da şehitlerin ölmediğini anlatmaya çalışıyor.

ARAMA ÇALIŞMALARI: Reynmen'in şarkıda "Beni arıyorlar görenler var mı?" "Dinliyorsun, görmüyorsun" gibi cümleleri var.

Reynmen kimdir? Reynmen kaç yaşında? Reynmen nereli?

Derdim Olsun şarkısını seslendiren Reynmen gerçek adıyla Yusuf Aktaş 06 Aralık 1996 yılında dünyaya gözlerini açmıştır. Aslen Sivaslı olan Yusuf Aktaş İstanbul'da büyümüş Bağcılar ilçesinde yaşamıştır.

İlkokul eğitimin  Ahmet Kabaklı Okulunda ve Fatih Sultan Mehmet okullarında lise eğitimini ise  Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine başlamış ardıan Başakşehir Lisesi’ne geçiş yapmış fakat burada bitiremeyince Açıköğretim’den Lise eğitimi bitirmiştir.

Verdiği bir röportajda hakkında merak edilenleri yanıtlamıştır. Kendisinin aktardığına göre en sevdiği renk yeşildir. Yusuf Aktaş Yeşil kadar kış mevsimini de sever. Ayrıca en sevdiği bilgisayar oyunu Counter Strike’tır. Makarna en sevdiği yemektir. En sevmediği şey ise yalan ve iftiradır. 

Reynmen Derdim Olsun şarkı sözleri

Derdim olsun, kadehler dolsun

Ben kaybederken Azrail seyre dursun

Dinliyorsun, görmüyorsun

Kurban ederler kimlerle geziyorsun

Kaç cehennem söndü içimde bilmiyorum

Deli sanıyorlar

Beni arıyorlar

Görenler var mı?

Düşen bu yaprağım gençliğimin rüyasıymış

Kağıda yaza yaza

Hasretim beyaza

Kararı vermişim ben ellerimse kanlıymış

Tanrı vurdu saza

Ölmeden mezara

Muhsin Yazıcıoğlu kimdir?

Muhsin Yazıcıoğlu (31 Aralık 1954, Elmalı, Şarkışla - 25 Mart 2009, Göksun), Türk Siyasetçi, Veteriner hekim ve Ülkücü lider. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı, 19., 20., ve 23. dönem TBMM Sivas milletvekili ve Büyük Birlik Partisi'nin kurucusu ve ilk genel başkanıdır. 25 Mart 2009 tarihinde helikopter kazasında Kahramanmaraş'ta şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti.

İlk yılları ve eğitimi

31 Aralık 1954 günü Halit ve Fidan Yazıcıoğlu çiftinin son çocuğu olarak Sivas'ın Şarkışla ilçesinin Elmalı köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Şarkışla'da yaptıktan sonra AnkaraÜniversitesi Veteriner Fakültesi'ni bitirdi. Eşi Gülefer Yazıcıoğlu ile de burada tanışıp evlenen Muhsin Yazıcıoğlu 2 çocuk babası idi.

Siyasi hayatı

Kanatlı et ihracatına kısıtlama getirildi F1 yarışları İstanbul'a gelecek Mehmet Şimşek'in arkasındayız Numan Kurtulmuş ile Özgür Özel bir araya geldi 'Milliyet farkı' ücreti alan otele ne kadar para ceza kesildiği açıklandı Bazı sigaralar artık satılmayacak!