PS Plus Mayıs 2019 oyunları | PS Plus Mayıs Ayının Ücretsiz Oyunları | 2019 PS Plus Mayıs Oyunları

PS Plus Mayıs 2019 oyunları | PS Plus Mayıs Ayının Ücretsiz Oyunları | 2019 PS Plus Mayıs Oyunları | PS Plus üyelerine her ay 3 ücretsiz oyun verilmesinin ardından kullanıcıların gözleri Mayıs ayında dağıtılacak bedava oyunlara çevrildi. PS Plus Mayıs 2019 oyunları | 2019 PS Plus Mayıs Oyunları

PS Plus Mayıs 2019 oyunları | PS Plus Mayıs Ayının Ücretsiz Oyunları | 2019 PS Plus Mayıs Oyunları | PS Plus üyelerine her ay 3 ücretsiz oyun verilmesinin ardından kullanıcıların gözleri Mayıs ayında dağıtılacak bedava oyunlara çevrildi. PS Plus Mayıs 2019 oyunları | PS Plus Mayıs Ayının Ücretsiz Oyunları | 2019 PS Plus Mayıs Oyunları detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

PS Plus Mayıs 2019 oyunları

PS Plusın Şubat ayı oyunları kullanıcıları tarafından pek beğenilmemişti ve tepkilere neden olmaştı. Mart ayında kullanıcıların çağrılarına kulak veren PS Plus Call of Duty: Modern Warfare Remastered ücretsiz olarak indirmesi kullanıcıları mest etti.

PS Plus Mayıs 2019 oyunları Overcooked ve What Remains of Edith Finch!

PS Plus 2019 Mayıs oyunları henüz belli olmadu. Milyonlarca Playstation oyuncusunun merakla beklediği soru PS Plus 2019'da hangi oyunları bedava olarak oyuncularına servis edecek. Konuyla ilgili forumda oyuncuların açtıklarını konularda bazı tahminler ise şöyle:

The Order 1886,

Killzone,

The Last of Us Remastered

Watch Dogs 2

Dark Souls II: Scholar of the First Sin

The Division

Middle-earth: Shadow of Mordor

Dishonered 2

Dead Cells

Witcher 3

Skyrim 

Enter Thé Gungeon 

A way out

Far Cry 4

Assassin Creed

Metro 2033

Street Fighter 5

Borderlands

Batman

Middle Earth

Titanfall 2

Dark Souls 

Ps Plus nedir?

Playstation Plus sistemi, Sony'nin oyun konsollarında kullandığı ayrıcalıklı bir sistemdir. Bu sistem tahmin edeceğiniz üzere ücretlidir. Playstation Plus'ı ilk 14 gün denemek ücretsizdir ve her Playstation kullanıcısını bir defaya mahsus 14 günlük Playstation Plus deneme hakkı bulunmaktadır. Bunun dışında Playstation Plus'ın 1 aylık üyelik ücreti 14 TL, 3 aylık üyelik ücreti 29.00 TL ve 1 yıllık üyelik ücreti ise 99.00 TL'dir. Kimi zaman Playstation Plus'ın üyelik ücretinde indirim yapılmaktadır. Ayrıca yine bölgelere göre fiyat farklılığı bulunmaktadır. Bu farklılık daha çok kur farkından dolayı ortaya çıkmaktadır.

Playstation Plus sistemi sayesinde ücretsiz oyunlar, ücretsiz temalar, ücretsiz avatarlar veya ücretsiz uygulamalar elde edebiliyorsunuz. Üstelik herşey bununla sınırlı değil tabi ki pek çok oyunda Playstation Plus sahiplerine özel indirimler bulunuyor. Bu indirimler genel olarak ufak indirimler oluyor. Bunların dışında Playstation Plus üyeleri kendilerine özel 1 GB'lık bulut depolama alanına sahip oluyorlar. Bu bulut depolama alanı sayesinde oyunlardaki save dosyalarını konsola kayıt ettirmenin yanı sıra aynı zamanda bulut depolama alanına da yüklüyorlar. Böylelikle konsolunuzda oluşabilecek bir durum save dosyalarınızı etkilemiyor olacak. Ayrıca Playstation Plus üyeleri özellikle Sony'nin kendi yaptığı oyunlara daha erken erişebiliyor.

Son olarak Playstation 4'te oyunları online oynayabilmek için de Playstation Plus üyeliğine sahip olmanız gerekiyor. Ancak bu zorunluluk her oyunda bulunmuyor. Örneğin Playstation 4'te yer alan F2P MMOFPS oyunu Blacklight: Retribution'ı Online oynayabilmek için Playstation Plus üyeliğine sahip olma zorunluluğunuz yok. Ancak Battlefield 4 oyununu online oynayabilmek için Playstation Plus üyesi olmanız gerekiyor.

İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu