15 Ocak 2019 Salı günlük burç yorumları

15 Ocak 2019 Salı günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için yazdığımız günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 15 Ocak 2019 Salı günlük burç yorumları...

15 OCAK SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün çevrenizden gelen bazı haberler sizin mutsuz olmanızı sağlayacak. Ama sonuçta mutlu bir gündesiniz. Bu yüzden çevreden gelen haberleri ya da dertleri, sıkıntıları fazla kafanıza takmamalısınız. Çünkü her şey bir şekilde çözüme gidecek. Ama kötü bir haber alırsanız, mümkün mertebe çözüm odaklı yaklaşmaya çalışın. Ters karşılamamaya özen gösterin. Çünkü her şey lehinize dönebilir bir anda.

BOĞA BURCU

Hayatınızda yaşadığınız bazı sıkıntılar, dertler ve tasalar sizi kendinizle ilgili barışık bir konuma gelebilirsiniz. Bizim de önerimiz enerjilerin size sunduğu her şeyi takip etmek ve kendinizi bu konuda ortaya çıkarmak olacak. Birbirleri ile ilgili bütün seçimleri ve çözümleri kullanabilirsiniz. Olaylara keşke pozitif yaklaşabilseniz.

İKİZLER BURCU

Her yorumdan muhakkak bir olumsuz çıkarım yapıyorsunuz. Yeter artık diyor çevrenizdekiler bu halinize. Mümkünse ikizler burcunuzun bu özelliklerini kullanarak sizler de kendinize dair bütün seçimleri takip edin ve ortaya çıkarmaya başlayın. Kendinizi aydınlatmanın bir yolunu mutlaka bulacaksınız.

YENGEÇ BURCU

Haftanın ikinci iş günü sizin için çok yorucu geçecek. Yeni şanslar arıyorsunuz, belki de yeni fırsatlar... En azından bugün sizin karşınıza bazı şanslar çıkabilir. Bunları iyi değerlendirmenin faydasını göreceğinizi düşünüyoruz.

ASLAN BURCU

Yeni yıl ile birlikte hayatınızda birçok yenilik olacak. Yeni iş, yeni aşk, yeni planlar... Bu yüzden Aslan burcunun bu konuda pek çok beklentisi var. Hayattan alacağı olduğu bazı şeylerin varlığına inanan aslanlar, şu sıra biraz sıkılabilir bazı yönlerden. Ama Aslanlık özelliklerinizle birlikte bu sorunun da üstesinden geleceğinizi düşünüyoruz.

BAŞAK BURCU

İfadeleriniz ve kişisel algılama çözümleriniz herkes tarafından dikkat çekiyor ve her zaman yeni beklentiler yaratıyor. Bizler ve sizler için de durum yenilenmeye ve değişmeye başlıyor. Söz konusu çalışmalar için her konuda bir fırsat ve alternatif yaratırken, amacımızı daha iyi anlamanız ve takip etmeniz için sizinle ilgili her sürece ulaşmak niyetindeyiz. Başak burcunun en şanslı günlerinden bir tanesi.

TERAZİ BURCU

Aşırı duygusalsınız bu günlerde. Duygularınıza kulak verin ve onları açığa çıkarın.  Sizi rahatsız eden şeyleri çekinmeden ortaya dökmekte üstünüze yok. Sevimli bir kişi bugün hayatınızda önemli bir rol oynayabilir.

AKREP BURCU

Ruhsal ve manevi yönden bir arayış içindeyseniz bugün bu doğrultuda önemli bir adım atabilirsiniz, tehlikeli günlerdesiniz. 

YAY BURCU

Hafta sonunu bir kutlama yaparak geçireceksiniz. Belki bir başarı belki dostlarınızın özel günü... Ufukta bir aşk var. 

OĞLAK BURCU

Beklemek yerine hedefinize odaklaşın. Enerjinizi boşa sarf etmeyin ve hedefleriniz üzerine harcayın. 

KOVA BURCU

Elinize geçen fırsatları kaçırabilirsiniz. Hafta sonuna dikkat edin. Güneş tutulması da sizi çok etkileyecek. Engellerle savaşın, çaresizce beklemeyin. 

BALIK BURCU

Hafta sonu sizin için çok canlı ve dünya ile iç içe geçmiş bir şekilde vakit geçecek. Her şey sizin istekleriniz doğrultusunda gerçekleşecek. Hafta sonunun tadını güzelce çıkarmaya bakın. 

Numan Kurtulmuş ile Özgür Özel bir araya geldi Bazı sigaralar artık satılmayacak! Özel eğitim kurumlarına 65 milyon lira ceza 'Milliyet farkı' ücreti alan otele ne kadar para ceza kesildiği açıklandı İşçilerle polisi çatıştırmak isteyen yapılar olabilir Kanatlı et ihracatına kısıtlama getirildi