Hırvat basını: Nenad Bjelica, Fenerbahçe ile anlaştı

Fenerbahçe, Hırvat basınına göre 48 yaşındaki çalıştırıcı Nenad Bjelica ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı.

Hırvat basını Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü ilan etti: Nenad Bjelica… 24sata'nın haberine göre sarı-lacivertliler ile her konuda anlaşan 48 yaşındaki çalıştırıcı kısa süre içinde resmi imzayı atacak ve ardından da İstanbul'a gelecek. Son olarak Dinamo Zagreb'i çalıştıran Bjelica ile aradaki pürüzlerin giderildiği ve 3 sezonluk kontratı kabul ettiği öğrenildi.

6 milyon Euro ücret alacak!

Dinamo Zagreb ile 2 şampiyonluk yaşayan, 2018- 19 sezonunda da Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi'nde aynı grupta yer alan Nenad Bjelica, kısa süre içinde İstanbul'da olacak. Yıllık 2 milyon Euro kazanacak olan deneyimli çalıştırıcı kontratının toplamında 3 sezon için 6 milyon Euro ücret alacak.

Mesut Özil'in menajerinden açıklama

Arsenal forması giyen Mesut Özil'in durumunu menajeri Erkut Söğüt yayıncı kuruluşa değerlendirdi: "Mesut'un 1 sene daha Arsenal ile sözleşmesi var. Bir sene İngiltere'de oynadıktan sonra hep beraber bir karar vereceğiz. Fenerbahçe'ye transferi hakkında şu anda konuşamam."

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel görüşmesi sona erdi Cumhurbaşkanımız uygun bir zamanda iade-i ziyaret gerçekleştirecek