Bircan Bali'den öpüşme görüntüleri hakkında açıklama

Bircan Bali, hakkında çıkan yeni aşk haberleri ve öpüşme görüntüleri ile ilgili Söylemezsem Olmaz canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Söylemezsem Olmaz sunucusu Bircan Bali'nin İsmail YK'nın kuzeni Mr Jade ile
aşk yaşadığı iddia edilmişti ve ikilinin özel görüntüleri basına sızdırılmıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Bircan Bali, ''Ben geçtiğimiz Mayıs ayında boşandım, karşı taraf 2015 yılında boşandı. İkimizde bekar insanlarken çekilmiş fotoğraflar.'' cümlelerini kullandı. 

''FETÖ'cüsünü sindirdiniz, iki bekar insanın öpücüğünü sindiremediniz.''

Özel görüntülerinin hacklendiğini iddia eden Bircan Bali hakkında çıkan iddialara ''Bu ülkede pedofiliyi, cinsel istismarı, tecavüzü tacizi, yasak aşkı, evli kadınların evli adamlarla birlikte olmasını sindirdiniz. FETÖ'cüsünü sindirdiniz, dolandırıcısını vatan hainini sindirdiniz, iki bekar insanın birbirini tanıma aşamasındaki öpücüğü sindiremediniz.'' yanıtını verdi. 

Bircan Bali: MR Jade ile ayrıldık

İsmail YK'nın kuzeniyle yaşadığı aşk ile ilgili ''Temmuz'un 28'inde tanıştık, iki bekar insanın ilişki yaşamasından haber çıkar mı? Çıkmaz! Ya ona evli değilim ya da Bircan'a evliyken diyelim. Ben burada kınadığım hiçbir şeyi yapmam. Hukukta da savaşacağız. Ben biriyle tanışma yoluna girdim, ciddiyete binmeden de sizinle paylaşmadım. O benim çok sevdiğim arkadaşım, ilişkimiz yok dedim. Çünkü artık birbirimizi tanımaktan da vazgeçtik. Yollarımızı ayırdık. Arkadaş kalmaya karar verdik.'' ifadelerini kullandı. 

Eski eşi Şenol İpek aradı

Şenol İpek'in kendisiyle iletişime geçtiğini belirten Bircan İpek, ''Eski eşim Şenol İpek benimle konuşarak sonuna kadar arkandayım, sen bana hiçbir şey yapmadın dedi. Ben ondan helallik aldım, benim için bu yeterli. Son derece kafii bir hareketti. Ben de ona mutluluklar diledim.'' cümlelerini kullandı. 

İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu