Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon yayın tarihi nedir?

Diriliş Ertuğrul'un aylardır merakla beklenen yeni sezon fragmanını dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı.

Yeni sezona ne zaman başlayacağı merak konusu olan Diriliş Ertuğrul'da 19 Ekim akşamı fragman sürprizi yaşandı. Dizinin yapımcısı ve aynı zamanda senaristi olan Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabı üzerinden fragmanın duyurusunu gerçekleştirdi. 22. yeni bölümü ile sezona merhaba diyecek olan dizide, Ertuğrul Gazi'nin yaşlandığı gözlenirken, Osman Gazi ise 10'lu yaşlarda görüntülendi.

İşte Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk fragmanı:

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk bölümü ne zaman?

Diriliş Ertuğrul dizisinin hayranlarının heyecanla beklediği açıklama TRT 1'in sosyal medya mecralarından yayınlandı. Kanalın yaptığı açıklamaya göre Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu 7 Kasım Çarşamba günü yayında olacak. Dizinin yeni sezon tanıtımı da önceki hafta yayınlanmıştı.

Maden suyunda dışkı ve bakteri örneğine rastlandı! Yeni müfredatla gelen değişiklikler ve iyileştirmeler neler? Ders süreleri kısalacak mı? İ Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la hangi konuları konuşacağını açıkladı Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi uyarısı! Bedel ödeme sırasında en öndeyim