10 kez kürtaj olduğunu açıklayan Lale Belkıs: Özgürüz diyenler çıkarcı ve nankör! Lale Belkıs kimdir

Yeşilçam'ın kötü kadını Lale Belkıs Posta Gazetesi'nden Oya Çınar'a açıklamalar yaptı. 10 kez kürtaj olduğunu açıklayan Lale Belkıs: Nankörlük. Ben Ata’mın kızı olarak nankör insanları sevmiyorum. Çok şükür hiçbir yerden beklentim yok. 1.300 lira emekli maaşımı alıyorum, kraliçeler gibi yaşıyorum.

Yeşilçam'ın kötü kadını Lale Belkıs: Çok çapkındım 10 kez kürtaj oldum

Yeşilçam'da hayat verdiği kötü karakterlerle şöhreti yakalayan Lale Belkıs, "Çok çapkın bir kadındım. 10 kere falan kürtaj olmuştum. Sonrasında çocuk sahibi olamadım" dedi.

41 yıl Ateş Böceği Yalçın Otağ ile evli kalan eski manken, şarkıcı ve oyuncu Lale Belkıs (80), gençliğinde çapkın bir kadın olduğunu belirtirken, magazine yönelik açıklamalarda bulundu. Posta gazetesinden Oya Çınar'a konuşan emektar oyuncu, "Sırf, 'Ben bu kadınla birlikte oldum' demek için bile yaklaşan erkekler oluyordu. Valla 10 kere falan kürtaj olmuştum. Gençtim o zaman, istemiyordum. Kendimi daha var edememiştim" yanıtını verdi.


İşte Lale Balkıs ile yapılan röportajdan bir kesit; 41 yıl Ateş Böceği Yalçın Otağ ile evliydiniz. Büyük bir aşk mıydı? Büyük aşktı diyemem. Biz daha çok evlendikten sonra sevdik birbirimizi. Evlilik kutsal bir konu. Aşkın gelip geçiciliğinden öte bir şey. Birbirinize sahip çıkmanız gerekiyor. Onun derdini de kendine dert edinmen gerekiyor. Biz öyle gördük.