10 kez kürtaj olduğunu açıklayan Lale Belkıs: Özgürüz diyenler çıkarcı ve nankör! Lale Belkıs kimdir

"DOKUNDUĞUN ZAMAN BİTER AŞK"

Sizin aşk tarifiniz ne peki? sorusuna ise Aşk bir takıntı. Gelip geçici bir şey. Dokunduğun zaman biter aşk. Bir arzulama hali. Godot'yu beklemek gibi. Beklersin, bir türlü gelmez. Geldiği zaman aşk biter. O aşkı ömür boyu yaşatmak istiyorsan dokunmayacaksın. Dokununca başkasını aramaya başlarsın. - Sizin öyle yıllarca beklediğiniz, bir türlü gelmeyen Godot'nuz oldu mu? Sır o! Söylemem. Peki evliliğinizde o 41 yıl nasıl geçti? Hiç kötü bir şeyimiz yoktur. Ne ihanet ne başka bir şey. Birbirimize çok düşkündük.

Gençliğinizde çapkın bir kadın mıydınız? Çoook. Benim Lakabım da 'çapkın'dı zaten. Bir sürü flörtlerim oldu. Ama ben zekadan çok etkilenirim. Ruhtan etkilenirim. Kaşı gözü güzel diye kimseden etkilenmedim bu yaşıma kadar. Beyni güçlü insanlar bana karizmatik gelir. Mevlana'ya hayranım mesela. Karacaoğlan'a hayranım. Aşk işte onların tasavvur ettiği aşk benim için. Bugün bir erkek ister misiniz hayatınızda? Yalçıncım hayattayken böyle bir konuşma geçmişti aramızda. Daha hastalığını bile bilmiyorduk. Biraz da hastalık hastasıydı. Bir gün bana, "Ben senden önce ölürsem muhakkak evlen" demişti. "Hadi be! Saçmalama" dedim. Evlilik benim için kutsal. Artık bu yaşımda o kutsiyeti bozmam. Yalçıncığımın yerine kimseyi oturtmam. Ha, kafamda yarattığım bir insan olur, belki aşk olur ama evlilik asla.


Ek zam yapılacak mı? Osman Kavala'nın tekrar yargılanmasıyla ilgili karar Ankara Emniyeti'nde 4 gözaltı! Köprü ve otoyol zammı enflasyonu nasıl etkiler? Mülakat kaldırılacak mı? Korkutan aktif fay sayısı!