MHP'den ittifak açıklaması geldi

MHP'li Durmaz, AK Parti MHP ittifak görüşmesine ilişkin, detaylara girilmediğini ve formüllerin oluşturulmadığını belirterek, "Kesin olmamakla birlikte, önce Genel Başkanlar sonrasında da heyetler kendi aralarında görüşür" dedi.

Çeşitli ziyaretlere ve açılışlara katılmak için Kayseri'ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 2. Etap Yeşilyurt Oto Sanayi Sitesi'nin temel atma töreni öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özhaseki, yerel seçimler için MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile yaptığı ittifak görüşmesinin sorulması üzerine Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görevlendirmesiyle bir araya geldiklerini anımsattı.

MHP'li Sadir Durmaz ise, AK Parti MHP ittifak görüşmesine ilişkin, detaylara girilmediğini ve formüllerin oluşturulmadığını belirterek, "Kesin olmamakla birlikte, önce Genel Başkanlar sonrasında da heyetler kendi aralarında görüşür" ifadelerini kullandı.

Onaylı randevu sistemi nasıl ilerliyor? FETÖ’nün Emniyet Mahrem Yapılanması'na operasyon! Yapı Kredi satılıyor mu? Borsa İstanbul'da tarihi rekor