Doktora saldırı... Bu kez de Ümraniye'de

Şanlıurfa'daki doktora şiddet olayından sonra şimdi de İstanbul'dan bir şiddet haberi geldi. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Doç. Dr. Aytekin Kaymakçı, bir hasta yakınının saldırısı sonucu yaralandı.

Muayene sırasındaki tartışmaya müdahale ederken bir hasta yakınının saldırısı sonucu yaralanan SBÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aytekin Kaymakçı, müşahede altına alındı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Doç. Dr. Aytekin Kaymakçı, bir hasta yakınının saldırısı sonucu yaralandı.

SBÜ Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ise "Doktor ve şiddet kavramlarını bir arada zikretmekten hicap duyarak öğretim üyemiz Doç. Dr. Aytekin Kaymakcı'ya yapılan vahşi saldırıyı kınıyorum." ifadesini kullandı.

Erdöl, konunun yargıya intikal ettiğini ve takipçisi olacaklarını söyledi.

Benzin ve motorinde büyük indirim! Merkez'den rekor döviz alımı Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'a suikast girişimi! Spekülatif fiyat hareketleri mercek altında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan öğretmen atamaları açıklaması Emek ve dayanışmanın Taksim ile ne alakası var?