Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener'e yönelik açtığı tüm davaları geri çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik dava ve şikayetlerinden vazgeçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e karşı açtığı hakaret ve tazminat davalarını geri çekti.

Erdoğan davalarını geri çekti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımız, Meral Akşener hakkında vaki olan dava ve şikayetlerinden vazgeçmiştir. Bu çerçevede Cumhurbaşkanına hakaret suçundan açılan üç soruşturma dosyasında şikayetten vazgeçilmiş, manevi tazminat talepli dört hukuk davasından da feragat edilmiştir." dedi.

11 haziran 2025 günlük burç yorumları yaz Nehir Zeyrek babasının tabutuna kapandı: Yeşil fren lambası geliyor, kazalar tarih olabilir! Öğrenci önce 9 kişiyi, sonra kendini öldürdü 2026 refahın daha çok hissedildiği bir yıl olacak Kayıp olan 13 yaşındaki Burak Koçak nihayet bulundu