Bankalar Birliği'nden 'bedelli askerlik' açıklaması

Türkiye Bankalar Birliği'nden "Bedelli askerlik uygulamasına bankacılık sektörünün uygun koşullarla destek sağlayacağına inanıyorum." açıklaması geldi.

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın,  bedelli askerlik konusunda yaptığı yazılı açıklamada, bedelli askerlik tasarısının yakın zamanda yasalaşmasının beklendiklerini belirtti ve konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

"Biz bütün hazırlıklarımızı tamamladık"

"Bedelli askerlik uygulamasına bankacılık sektörünün uygun koşullarla destek sağlayacağına inanıyorum." diyen Aydın, "Bu çerçevede, bankalarımız kredilendirme koşullarına ilişkin gerekli açıklamaları kamuoyuna kendileri yapacaklardır. Örneğin; Ziraat Bankası olarak biz bütün hazırlıklarımızı tamamladık ve yasanın çıkmasını takiben cazip koşullarla bir kredi ürününü uygulamaya alacağız." dedi.

Genel başkanlıktan ayrılacağım İstanbul-Sivas yüksek hızlı tren seferleri başladı Üniversite öğrencilerini darp etmişlerdi 81 ilaç daha geri ödeme listesine alındı Ateşkes görüşmeleri ne zaman sonuçlanacak? Yeni tasarruf tedbirleri açıklandı