14 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!

14 Mart 2020 2020 Cumartesi günlük burç yorumları! Aşk hayatınızda neler olacak, iş hayatınızdaki değişimler ne? Burcunu okumadan günü başlayanlar için hazırladığımız 14 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları sizlerle… İşte 14 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!

14 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları! Burçseverler günlük burç yorumlarını merak ediyor. Aşk ve iş hayatınızda sizi neler bekliyor? Bugün yaşantınızda neler değişecek? Hazırladığımız 14 Mart Cumartesi günlük burç yorumları sizlerle…

14 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!

14 Mart 2020 Cumartesi Koç burcu yorumu

Gelecek hayallerinizi başkalarına anlatma isteği içindesiniz. Bunu yaparken dikkat edin. Sizi negatif etkileyen insanlara anlatmayın. Sonra sizin heveslerinizi, isteklerinizi söndürür. İş hayatınızda bir süredir devam eden yoğunluk sona eriyor. Kendinize ve sevdiklerinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz  

14 Mart 2020 Cumartesi Boğa burcu yorumu

Bu aralar özel yaşantınız nedeniyle yoruldunuz. Partnerinizin size karşı anlayışsız tavrı sizi bir hayli yordu. Bu konuda kendisiyle konuşmanın zamanı geldiğinin düşünüyorsunuz. Sakin bir şekilde ona sorunlardan bahsetmeniz gerekli. İş değişikliği düşündüğünüz bir zaman içindesiniz. Fakat bunun için uygun bir zaman içinde olup olmadığını iyice düşünmeniz gerekli.

14 Mart 2020 Cumartesi İkizler burcu yorumu

Daha önceki hataları yapmanın bir anlamı yok. Hayatınızda tekrara düşmek sizi negatif etkiliyor. Bugün şans sizden yana diyebiliriz. Yapacağınız işleri iyi düşünerek yaparsanız size olumlu dönüşleri olacaktır. Sağlık konusunda ihmalleriniz var. Biraz dikkat etmelisiniz.  İş arkadaşlarınızla küçük tartışmalar olabilir bugün fakat iyimserliğiniz ölçüsünde atlatacaksınız.

14 Mart 2020 Cumartesi Yengeç burcu yorumu

Karşınızdaki kişileri bugün ikna kabiliyetinizle ikna edeceksiniz. Aşk yaşamınızda partnerinizin isteklerine kulak kapamayın. Onu dinleyin ve sorunlarına ilgili davranın. Yoksa bu sorun ilişkinizde sona doğru yol açar. İş hayatınızda arkadaşlarız yoğunluğunuza destek verecek.

14 Mart 2020 Cumartesi Aslan burcu yorumu

Bugün yaptığınız bazı projeler iş çevreniz tarafından destek görecek. Fakat kendinizi bir hayli yorgun hissedeceksiniz. Partnerinizin her zaman yanınızda olduğunu biliyorsunuz. Bu durum sizin ona güveninizi yükseltiyor. Ailenizde çıkacak tartışmalarda ortamı tatlıya siz bağlayacaksınız.

14 Mart 2020 Cumartesi Başak burcu yorumu

Yalnızlığa artık son diyebileceğiniz bir ortama gireceksiniz. Yeni insanlarla tanışıp bunların içinde birinden etkilenme sürecine girebilirsiniz. Bugün iş hayatınızda çok basit gibi görünün işleri bile yapmak istemeyeceksiniz. Biran önce günün bitmesini isteyeceksiniz. Para biriktirme derdindesiniz, ama önce harcamalarınızı kontrol altına almalısınız.

14 Mart 2020 Cumartesi Terazi burcu yorumu

İş hayatınızdaki yoğunluk sizi gerginleştiriyor ama biraz sabırlı olun. Bu yorucu günlerde geçecektir. Gerekirse çevrenizden yardım istemekten çekinmeyin. Çevrenizde yaşanan ani gelişmeler sizi etkileyebilir. Dikkatli olun. Partneriniz ona vakit ayırmadığınızdan şikayetçi. Size söylemiyor ama ilgisizliğiniz onu bir hayli kötü etkiliyor.

14 Mart 2020 Cumartesi Akrep burcu yorumu

Yaşamınızda ikilemde kalmaktan bıktınız. İçten içe imkansızın fırtınasına sürükleniyorsunuz. Fakat her şeyi içinizde yaşamayı istiyorsunuz. İnsanların geleceğini yakmayacak kadar ince düşüncelisiniz. Böyle bir girdabın içine düşmekten bizarsınız. Lakin bir beklentiniz olmadığı için aşırı bir hayal kırıklığı içinde değilsiniz. Sadece küçük şeyler olmadığında biraz modunuz düşüyor. Siz içinizde yaşamaya devam edin ve akışına bırakın. Zamanı gelince olması gereken olacaktır. İlk başlarda böyle bir duygu fırtınasını yaşayacağınızı biliyordunuz, bu durum size acı getireceğini de biliyordunuz. Farkında olmadan bir anda rüzgarın etkisine kapıldınız. Ama siz içinizde yaşamayı iyi biliyorsunuz. Bunu da içinizde yaşayacaksınız.

14 Mart 2020 Cumartesi Yay burcu yorumu

Bir süredir kendinizi güçlü hissetmenize rağmen, modunuzun biraz düşük olduğunuzu gözlemleyeceksiniz. Yaşamınızla ilgili alacağınız kararlarda acele etmeyin. İyi düşünün öyle adım atın. İş yaşamınızda yeni girişimler olabilir. Maddi anlamda kazancınızı kontrolsüz harcamaya devam edersiniz bir süre sonra ödemelerinizde zorlanabilirsiniz. Dikkat edin.

14 Mart 2020 Cumartesi Oğlak burcu yorumu

Bugün sizin için keyifli bir gün olacak. Pozitif ve çok neşeli olacaksınız. Olumlu fikirlerinizi hayata geçirebilirsiniz. Özel yaşamınızda da hareketli bir gün olacak. Partneriniz size küçük sürprizler yapacak. İş yaşamınızdaki yoğunluğu enerjiniz sayesinde atlatacaksınız.

14 Mart 2020 Cumartesi Kova burcu yorumu

Bugün aşk hayatınızda durgunluğa artık bir son diyeceksiniz. Yeni birileri ile tanışabilirsiniz. İş hayatınızdaki fikirleri gün yüzüne çıkarmaktan çekinmeyin. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

14 Mart 2020 Cumartesi Balık burcu yorumu

Partnerinize karşı katı tutumunuzdan vazgeçmezseniz, ilişkinizde sona doğru giden bir tartışmaya başlayabilirsiniz. Partnerinize karşı biraz daha anlayış içinde olmanız gerekebilir. İş hayatındaki riskleri yatırım yapacağınız alana ilgili biraz daha derin düşünerek aşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek günün stresini atacaksınız.

İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu