Atatürk Havalimanı otoparkında unutulan lüks araçlar sahiplerini bekliyor

Atatürk Havalimanı’nın taşınmasının ardından lüks otomobillerin bulunduğu 59 araç havalimanı otoparkında kaldı. Uzun süre önce terk edilen araçlar, sahiplerine ulaşılamaması durumunda yediemin otoparkına çekilecek.

Atatürk Havalimanı otoparkında unutulan lüks araçlar sahiplerini bekliyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
13 Nisan 2019 Cumartesi 12:00

6 Nisan'da başlayan uzun ve yorucu bir operasyonun ardından büyük taşınma sonrası Atatürk Havalimanı, İstanbul Havalimanı'na aktarıldı. Atatürk Havalimanı'nın taşınmasının ardından havalimanı otoparkında 59 lüks araç kaldı. Araçların sahiplerinin bulunmadığı takdirde yediemin otoparkına çekileceği belirtiyor.

AYLIK PARK ÜCRETİ 342 TL

Otopark faaliyet gösterirken 2019 tarifesine göre otomobillerden aylık 342 TL park ücreti alınıyordu.

2014 yılında park edilmiş bir araç bulunuyor

Havalimanı otoparkında lüks aracından bisikletine kadar sahibi tarafından alınmayan araç bulunuyor. Otoparkta 2014 yılından beri bekleyen otomobil bile yer alıyor.

Sahiplerine ulaşılamazsa yediemin otoparkına götürülecekler

Uzun yıllar Atatürk Havalimanı'nı işleten TAV ise otoparkta bekleyen araçların sahiplerine ulaşmak üzere harekete geçti. Şu anda kadar bazı araç sahiplerine ulaşıldığı öğrenilirken, geri kalan araç sahiplerine ulaşılamaması durumunda atıl halde bekleyen araçların yediemin otoparkına çekileceği bilgisi edinildi. Öte yandan uzun süreden beri otoparkta bekledikleri için araçların otopark ücretlerinin de arttığı öğrenildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar